Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neporiadok v byte

Príspevok v téme: neporiadok v byte
kolegyna

kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?

jajka001_

najviac prace je okolo varenia, nacistit, porobit, potom riad umyt, utriet, kuchynu poupratovat a tak, a kazdy den, ako mohla nevarit?? aj keby boli sami dvaja tak je to divne, hoci ze v praci sa najedia a cez vikend restauracia, povedzme, ale ked uz ma deti preboha to cim ich krmila?? a deti robia najvacsi bordel a hlavne pri jedeni, kuchynu upratujem skoro stale. a decka mali hracky na polickach a divali sa na ne?? nechapem. raz som bola na navsteve u jednej, mala dcerku, neuveritelny poriadok - nepracuje, tak ma na to cas. ale co ma zarazilo bola jej dcerka, cely cas ako na ihlach, maly samozrejme hracky co tam mala chytal, prezeral, hral sa s nimi, ona sa nanho divala a ked vzal druhu, hned tu prvu dala na miesto.
nemam chut rozoberat cudzich ludi ale toto je mimo mojho chapania. ja hracky upratujem tak dvakrat za den (cez vikend, bezny den len vecer), a nie aby som behala stale za malym a odkladala to. poriadok je dôlezity ale zit treba normalne a nie v strese...

celindion

jajka,no leniva....neviem,mozno na to varenie,ale inak to fakt s tym upratovanim prehanala,mala fakt permanetne cisto,bolo luto jej rodicov,lebo stale od nich zobronila na nove znackove oblecenie,zariadenie..a pod a oni boli taki obycajny skromny ludkovia,sebe nic nedopriali......

marcela78

celindion - je mi to smiesne ale mi sme mali nieco podobne v rodine ona manzelovi ale dovolila jest pri stole ale este ani nedojedol uz mu trhala tanier od neho aby ho isla umyt :-)))) No hold tieto zeny su chore a ani o tom nevedia...

jajka001_

celindion ta tvoja znama nebola ani tak poriadkumilovna ako skor leniva
neviem si to ani predstavit ako to s nou vydrzal tak dlho

celindion

do kelu,preco sa nedaju este po odoslani opravit chyby,to by mal admin nejako zariadit,tak prepacte -tie obcas skomolene slova.SORRY

celindion

No upratana,to je fajn,ze vsetko stihas!!!!!!Zelam ti aby ti to vydrzalo velmi velmi dlho a aby sa ti to raz nevypomstilo,tak ako mne.Mas male deti,fajn pockaj kym budu tinedzeri,ti moji ma nazvali,ze som chorobne zavisla na poriadku,deti je dobre viest k poriadku,hygiene,vychovat z nich cistotnych ludi,ale aby spominali na to,kolko si sa im venovala a kolko upratovaniu,aby si ta nepamatali len ako vacne pobehujucu maminu,co sa snazi o poriadok.
Moja kolegyna z prace,takto vlastne prisla o manzela.Nevedela pochopit,aku novu babu si nasiel,nebola totiz moc pekna,ale vyzaroval z nej pokoj a vzdy mala dobru naladu.Tato moja kolegyna doma nevarila,vsade boli decky aj na stale prikrytom sporaku,v kuchyni na stole tiez,ten byt vyzeral ako z katalogu.No smutne na tom je,ze mala dve deti a ked chceli nieco jest tak jedli na pochode niekde vonku alebo u babky,aby mali doma zuzlal piskoty alebo rozok bolo nemozne!!!aj hracky?tie deti sa doma ani nehrali,mali vsetko,ale na polickach.Muz jej to dost dlho toleroval a este sa nam chvalila ako ho ma vychovaneho,ked nieco male chcel zjest len tak rozok s pastekou,tak to jedol v kupelni nad umyvadlom,ano dobre citate!!!!Tak nam s humorom rozpravala,ze raz prisla domov skor ako muz a on o tom nevedel,tak sa schovala uz neviem kde a cakala,ze co sa bude diat.Muz bol ucitel v autoskole,tak jedaval bud u mami doma,alebo niekam zasiel na taky suchy obed.podotykam,ze rano mu vzdy nezabudla pripomenut,aby si nedovolil doma nieco nadrobit,pokrcit,zamastit.....co ja viem este co,ked nebude ona doma.Muz zrejme netusil,ale podla jej rozpravania najskor pobehal cely byt,ci je cisty vzduch a potom v kuchyni ohrnul obrus a zacal cosi bufetove jest.Ona vyskocila a sprdla ho,tak ze odisiel do zjest do kupelky nad umyvadlo,medzitym vytahovala zehlicku a isla vyzehlit ten lom na tom ohnutom obruse.Naramne sa na tom bavila,ale mne bolo z toho nanic,tak som radsej odisla.Rozviedol sa s nou,zostala s malym a 10r dcerou sama a po vsetkych kanclikoch vyplakavala ako ju jej muz opustil a este s akou,nuz asi nemusel jedavat u nej v kupelni.Smutne na tom je,ze aj deti uz od nej dnes bocia a ona stale nechape preco.Mozno si poviete,ze teda toto je uz extrem,ale kde je pre koho hranica?????netreba to prehanat,ved zivot je aj o niecom inom,poriadok za kazdu cenu ano,ale saliet od rana do vecera a sama to nie,treba do toho zapojit vsetkych,lebo byt na celu domacnost,najme ked je viacpocetna o hubu.Nevedela som pochopit,ze niekto nieco nestiha,ale teraz uz chapem,raz to pochopite aj vy.

[zruseny12]

...osobne mam rada poriadok,snazim sa aj v praci udrziavat cistotu atd.vytvaram si prostredie aby som sa citila dobre...ale poznam ludi,napr.ked byvaju v panelaku,v byte si urobia poriadok,ale na chodbu by s prepacenim na schody vyhodili aj neviem ,co...
alebo,ked byvaju v rodinom dome,dvor vsetko si vyprataju a za plot,vyhodia spinu...ale robia sa aky su dolezity...
zasa je to len v povahe...

upratana

rano som stihla za par minut vsetko vygruntovat a krasne umyta a cista som isla do prace. a to som este pripravila manzelickovi ranajky a desiatu - on odviezol deti do skolky. ked sa veci spravne zorganizuju je doma aj poriadok. chce to len volu.