kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?
neporiadok v byte
kelt........UPLNE S TEBOU SUHLASIM JE VELKY ROZDIEL MEDZI NEPORIADKOM A SPINOU.A VIETE CO MA VIE NAJVIOAC DORAZIT???,,KED TAKE SPINAVE ZENY CO MAJU DOMA HUMUS A NEMAJU VZTAH K DOMACNOSTI NADAVAJU NA CIGANOV,NEVIETE SI TPREDCTAVIT AKI SU CIGANI STOKRAT COSTOTNEJSI AKO PODAKTORE PANICKY,KTORE POSOBIA IBA NA POVRCH CISTO!!!
Fuj to je hrozne ze aj taketo zeny existuju, ja mam vycitky ked moj mesacny manzel navari nedelnajsi obed, inak mu cely tyzden vyvaram ja. Ked pride domov tak je pekne upratane, zachod cistim kazdy druhy den, aj umyvadlo. Ved to mam za tri minutky. On maka ako drak a mame vsetko vdaka peniazkom, tak aspon domace pohodlie si zasluzi.
keď tu hovoríte o tých humusáckych celebritách, tak nejedna domácnosť týchto kreatúr by vyzerala ako tie, o ktorých sa tu písalo, keby bola odkázaná na ich vzťah k poriadku. majú šťastie, že zarábajú dostatočne na to, aby si platili upratovačky a gazdiné. lebo inak by zhnili v špine. na ulici sú ako z módneho listu, doma to okolo nich parádne zaváňa.
moja znama si nasla muza cez internet. dokonale ho zblbla, otehotnela, zobrali sa. hoci mala svoj byt, on do svadby u nej nebol, chodila iba ona k nemu. po svadbe isli jej byt predat a vtedy tam vkrocil po prvykrat. zamavalo to s nim, bol to udes. do porodu oddychovala, vyhovarala sa na to, ze jej je stale zle. po porode sa uz totalne na vsetko vyprdla, vraj je znicena z dietata. momentalne su v rozvodovom konani a on sa sudi o pravo starat sa o dieta. ma videa, kde nahral jej "starostlivost" o domacnost. zatial co ona sa doma poflakuje a ani o dieta sa poriadne nestara, on maka a nosi domov peniaze. po veceroch potom upratuje a vari. a to mu niekolkokrat slubovala, ze sa zmeni. az ho to prestalo bavit a vyrazil ju. mal to urobit davno. zena ktora nema vztah k poriadkua nedokaze ho udrziavat by sa nikdy nemala vydavat ani vstupovat do vztahu. caro domova vytvaraju hlavne zeny, je to tragedia ak to nedokazu.
najma taky, ze neporiadok mas za chvilu upratany, ale humus musis drhnut pekne dlho a namakas sa.
Je aj obrovsky rozdiel medzi neporiadkom a necistotou a humusom.
vyhlasujem upratovaci tyzden. kto sa prida?
co vám sibe??? kazdé rano upratovat??? ani ma nehne. a co takto organizovany bordel, to vam nic nehovori? ved inteligenciu mozete hodnotit podla toho, ako sa niekto vyzna vo svojom neporiadku. poriadok je len pre primitivov. ti sa nevzdelavaju, tak nech upratuju, no nie?
aj u nas sa stane, ze su sem-tam niekde pohodene veci, ale maximalne par hodin. tak povedzme raz za tyzden je mimoriadna situacia a odchadzam z bytu bez toho, aby som stihla upratat. ale ked sa vratim z prace vsetko dam do poriadku.vacsinou ale rano stihnem nielen sa naranajkovat a osprchovat, ale aj vyvetrat byt, ustlat postele, umyt riad po ranajkach, utriet prach a prebehnut dlazky vysavacom. mam to zautomatizovane, takze to frci jedna radost. vsetko mam hotove za par minut. je sice pravda, ze pritom lietam po byte, ale aspon mam rano rozcvicku. je to uzitocnejsie ako zhadzovat kila za tazke peniaze vo fittnesscentre.
myslim ze takych bordelarskych bytov je viac. a naozaj je zaujimave, ze taky nehorazny bordel mavaju ludia, ktori inak posobia dojmom uhladenych a elegantnych a tip-top. som presvedcena, ze vela vselijakych celebrit je v skutocnosti lenivych a neporiadnych. ved ked stale lietaju po recepciach a oslavach, kedy by upratovali, no nie? ale aj medzi nimi sa najdu taki, ktori maju doma poriadok a stihaju este aj makat. je to hlboko v cloveku.