som strasne sama

Príspevok v téme: som strasne sama
sewie

Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...

reee

zullejka,ked na nieco prides,alebo zistis kde je lepsie,daj mi prosim vediet,poznam to.a tie cigarety a kava to nespravia,mam to odskusane a nic

zullejka

asi z pocitu samoty sewie,pretoze inak by som bola pravdepodobne stastna. Aspon si to myslim. A ty budes na tom urcite rovnako. Dost sa to odraza na mojom spanku a spotrebe cigariet a kaviciek:-)pekny den

karol.

sevie, janka a všetky osamele, aby vám nebolo smutno tak vám posielam bozk na dobrú noc. budem na vás myslieť a zajtra čítať čím ste prispeli. tak nebudte smutné a tešte sa, že sa zajtra tu stretneme. ahojte a PUSA

zullejka

pomaha mi vykecat sa a ako si napisala aj ty,pocut ci vlastne citat nestranne nazory. Nechcem kaslat na kamaratky,ja som jednoducho asi typ cloveka,kt nerad rozprava blizkym o depkach. Naivne verim ze bude lepsie,ale uz to pretrvava asi rok a obcas ma chyta zufalstvo,ze kde v riti je to lepsie??? Dakujem za citanie:-)na dnes sa lucim,rano ma caka trening. Krasny den s vyhliadkou krajsej buducnosti,ved si to zasluzime

sewie

zullejka,mne psychologicka povedala jednu zaujimavu vec len ju neviem presne este spracovat a podniknut cosi...ze vlastne tym ze sa neviem postazovat si ludi odhanam-vsetko nechavam vriet a potom vybuchnem,nikto nevie ako mi je,a vsetci si myslia ze ked sa nezdoverim tak si ich nechcem pripustit k telu a nemam ich rada-take komplikovane,neviem to vyjadrit.ale ked ta nieco stve-tak tie kamosky umlc a hovor-mozno ta prekvapia a mozno nie...ale za pokus to stoji...ja som tiez vzdy pocuvala pocuvala-radila,aj s frajermi, tesila sa s kamoskami,pocuvala ich staznosti na frajerov-co by som ja za to dala keby som sa mala na koho stazovat-v prenesenom vyzname samozrejme,,,,a ja nic...ako som dopadla?sama...spomenu si ked im ti ich lezu na nervy,alebo ked sa chcu zas postazovat...ja som pokazila vela veci tym ze som nevedela vyjadrit co mi je-co mi chyba a problem je,ze ti na ktorych ti zalezi najviac sa ta spytaju sto krat-ale sto prvy ich to uz bavit nebude...

6irim

Ja som sa s tým naučila žiť a celkom mi to ani neprekáža. Pracujem a kolegyňa z práce je celkom ako ja. Ona jej problémy a ja moje. Radíme si navzájom. Kašli na kamarátky, ktoré nezaujíma tvoj problém. Nie je to iba nejaké využívanie, že si všimnú iba to čo pre nich robíš? Tak im raz povedz, že máš depku a potrebuješ ju s nimi riešiť. Ak ich to bude zaujímať a dajú ti stanovisko, že by ti mohli pomôcť, potom sú to kamarátky. Aj ja som v práci úspešná, mám krásnu 11 ročnú dcéru a priateľ? Aj keby nebol tak som sebestačná. Len sa chcem o niekoho oprieť a prežiť ešte aké-také mládi...
Nenapĺňa ťa sťažovanie sa na fóre?

zullejka

ked mna tusim ani nikto nepocuva:-)ked sa stretnem s kamoskami,hovorime o nich,o ich rodinach,vztahoch,detoch,neposlusnych manzeloch. A ked pride tema na mna,pochvalia ma za fotky co som pre ne spravila,okomentuju tanecnu skolu a to je vsetko. To vies,som mlada,slobodna,asi aj uspesna tak ake by som ja mohla mat problemy. Vlastne ich ani nemam,trapi ma len pocit samoty a prazdna v dusi. Takze aj tu je nazorny priklad,ze oproti tvojim starostiam su tie moje uplne malicherne