Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...
som strasne sama
zullejka, aj ja by som chcela zit...ale uz akosi nevidim dovod a citim sa strasne zbytocna a nechcena....a ignorovana-mozno nie umyselne ale predsa...tiez robim vsetko mozne a akonahle neni co...mam chut len revat
reee, do svedska-takze dost daleko...idem tam studovat
ako keby som to ja pisala, len s tym rozdielom, ze ja chcem zit, aj ked mam pocit, ze uz len prezivam:-( som mlada, studujem, pracujem, tancujem, stale sa snazim niecim zamestnavat,ale ak sa na chvilu zastavim,zacnem si uvedomovat, ze vlastne naco to vsetko robim? Podobne ako ty,aj moje kamosky maju ine zaujmy, rodiny, priatelov, deti, stretavam sa vsak s vela ludmi, som spolocenska, ale obcas su to len take bezduche rozhovory, teda aspon mne sa to tak zda a ti ludia mi nic nedavaju.
a mozno nie,mozno zacnes inak rozmyslat,treba to skusit.a kam to ides, daleko?
reee,a potom co? pridem domov a budem zas na tom istom:(
3ntt-kiez by si mala pravdu
sewie,onedlho ides do zahranicia,skusto vsetko zahodit za seba a pokus sa najst si tam nejakych priatelov,s ktorymi by si mohla travit volny cas.ved nemas co stratit.
3nt,ako som povedala-takymto veciam vo svojom pripade neverim,keby som za kazdy raz co mi nieco taketo prognozovali mala dostat 50 halierov-uz jazdim na ferrari
marcela,ok nebudem sa hadat...