som strasne sama

Príspevok v téme: som strasne sama
sewie

Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...

sewie

marcela,ja to chapem.len proste nechce sa mi usmievat,nemam na to dovod...a nebudem sa tvarit ze je vsetko ok ked nie je...a urcite sa to nespravi ked ma bude nikto,,kopat"....fajn tak som len chudera co sa lutuje...ako myslis...aj to je nazor

marcela78

sewie - myslela som to obrazne, urcite som to nemyslela v zlom, sama sa casto prilis lutujem a viem ze by trebalo aj mna poriadne nakopnut :-) tak sa nehnevaj

sewie

miruliko,to ma velmi mrzi...ale ako sa hovori,lepsie je lasku mat a stratit ako ju nikdy nezazit,ja som ju nikdy ani nezazila....ked som sa do niekoho zalubila,zistila som ze si so mnou chcel len liecit rany, ktore mu sposobila ina.dufam ze ty taky nikdy nebudes! drzim ti palce aby si si nasiel inu holku, s ktorou to uspesne dotiahnes k tej spolocnej buducnosti

miruliko

sewie: Ahoj ja mam podobny problem ako ty tiez mam 22 skolu pracu aktivity ale ja som na rozdiel od teba na tom este horsie kedze som sa nedavno rozisiel s priatelkou s ktorou sme uz plnaovali to vsetko co pises ze robia tvoje kamosky...spolu sme uz byvali u mna a vsetko ostatne sme si uz planovali. Je to nenormalna rana a este ked viem ze to vsetko zahodila ze jeden den co sme budovali tolke roky. Proste musis si povedat ze su aj horsie veci co sa mozu stat aj ked ja mam teraz tiez take myslienky ako ty ze radsej by som tu asi nebol. Drzim ti palce a urcite bude dobre aj ked pojdes do toho zahranicia.Pa

marcela78

tak to urcite nemyslis vazne!!! si mlada baba tak sa prestan takto lutovat preboha!!!! Uvidis ze mas zivot pred sebou a neries to ze si sama!!! Trebalo by ti naplacat po zadku za tieto reci

sewie

marcelka,ako som pisala mam vela aktivit,
robota,skola,a nacvicujem s babami divadlo...takze ludi mam okolo seba dost,mat este nejaku aktivu tak mi preskoci,uz teraz mam toho tolko ze nestiham dychat....mne uz sa takto existovat nechce...nad tridsiatkou neuvazujem...boh vie ci tu tolko vydrzim

marcela78

sewie mat tvoj vek tak vobec nad takymito pochmurnymi myslienkami neuvazujem...Ja mam 30 som rozvedena, bezdetna (zatial) ale nevesiam sa. Ano chapem ta ze to je tazke ale skus nieco zacat robit-napr. sport, kurzy jazykove a pod prides do styku s inymi ludmi a ked sa budes takto opustat bude z teba v 30tke neznesitelna ufrflana zenska :-))) Vela stastia