Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...
som strasne sama
delli,ja mam aj psa aj kocura,ale nie je to samozrejme to iste
ako keby som videla seba pred 2 rokmi.tiez som bola skoro rovnako stara.a par nahodami za jeden jediny den sa dalo vsetko do pohybu:)neboj.ono si ta to najde:)
ahoj sewie, viem co myslis, ja som trosku podobna v tom, ze si najprv drzim odstup od ludi a potom sa az zblizim. Niekedy ma zrania a niekedy nie. O tom je zivot. Myslim, ze ti tu ludia prispeli velmi kvalitnymi radami. Co sa samoty tyka, mozno ta tento napad pobavi ale co takto niakeho domaceho milacika? Psik, zajac :)
...ale asi mate pravdu a skratka som nemozna ja...ved komu by sa uz chcelo bavit s takou zdeptanou kravou
podla mna lutost
marcela,nemala som pocit ze by som sa lutovala v tej poslednej vete len som konstatovala ze asi to tak bude...sprosta nie som...podla testov som vraj inteligentna az az a este aj prilis vnimava-co nie je dobra kombinacia v desnom svete kedy je lepsie pred niektorymi vecami nasadit ruzove okuliare aby sa clovek nezblaznil...tie posledne baby na ktorych mi zalezi ma stale rada nie su zle,len hovorim,,,,ińemaju casy a riezia ine veci,len s tou jednou sa to posralo a bojim sa ze mojou vinou...viem ze su aj horsie veci nna svete ...a vzdy ked si clovek mysli ze je vsetko zle,vzdy sa moze presvedcit ze to vie byt aj horsie...len mi je skratka smutno,raz ma naladu ze na vsetko kaslem a ide sa dalej a potom ma zas prepadne smutok....stale sa to opakuje...ked som vonku,je mi chvilu fajn,ale potom zas pridem domov a citim prazdnotu a niekedy uz aj ked som vonku...a len kvoli nejakej kariere alebo skole sa mi fakt zit nechce...som clovek socialny...samota ma nici
Ale ved to je normalne, moje najlepsie kamosky su tiez tehotne, idu sa vydavat, a vidime sa malo. Hlavne po skole siel kazdy inou cestou, kazdy z nas ma iny rezim, vidime sa fakt tak asi raz za dva tyzdne. To je normal..Mas asi len blbe obdobie, ja tiez niekedy zvyknem mat stavy, ze pride vikend a cely ho presedim doma,lebo kazdy ma zrazu ine plany, ale pracuju,moj priatel tiez,tak sedim doma nervozna a pozeram filmy. Iny vikend sa mi zas vsetci naraz ozvu a ja neviem na jaku party skor ist. Raz je tak, raz tak. Mam aj kamosov, ktori boli kedysi tymi NAJ NAJ, a teraz uz o nich ani nepocujem. Ludia prichadzaju a odchadzaju. Je to taky prirodzeny kolobeh:)Tak nebud smutna,neries vsetko za kazdu cenu a pocuvaj psychologicku:)
No vidis to? precitaj si poslednu vetu co si napisala...opat sa lutujes, to nerob bud troska sebavedoma, ved si pisala ze si pekna, podla pismen nemas iq hupacieho konika tak preco samu seba takto ponizujes? Myslis ze toto ti pomoze? ale kde, ani nahodov..Pozri ani z daleka nemas prezite to co niektore znas co tu pisu a uz sa hadzes do truhly...Nechcem ti zle len sa ti snazim troska otvorit oci..A este jedna vec, suhlasim s tebou v tom ze je nejaky divny svet teraz, vsetci sa podvadzaju, klamu, ohovaraju ale ak taka nechces byt tak taka nebud a zi si svoj zivot a pokial zistis ze niekto v okoli je falosny, zrus ho zo svojho zivota..Ja som mala 3 naj kamosky 2 z nich uz neviem nazvat kamaratkami, zrusila som ich zo svojho zivota lebo ked som bola na tom velmi zle otocili sa chrbtom tak naco sa trapit? Sup s nimi do odpadu...a ide sa dalej s usmevom no nie? :-))) tak sa uz aj ty usmej :-)))
marcela,ja viem,mas uplnu pravdu,to mi hovorila aj ta psychologicka,ze si mam vzdy povedat ze nie je jediny,jedina ale ja mam skratka taku povahu ze ludom moc neverim,hlavne ked vidim jak sa vsetci navzajom ohovaraju ,podvadzaju,kamoska sa vyspi s kamaratkynym frajerom....ja fakt nemam silu skusat budovat nejake nove priatelstva...nenavidim falos...ale asi mate pravdu a skratka som nemozna ja...ved komu by sa uz chcelo bavit s takou zdeptanou kravou
musska,ako som uz pisala,ja sa na vec pozeram vzdy z milion moznych pohladov a stran a vacsinou hladam chybu v sebe,zvycajne som ani neni moc ochotna pripustit ze ten druhy by bol zly-hlavne ked mi na nom zalezi...ale ide aj o to ze priatelky ktore som mala uz zapadli do vztahov a maju teraz troska ine priority-co chapem a prajem im to...s tou poslednou sa to nejak pokaslalo aj kvoli chalanovi ale aj kvoli nejakemu spolocnemu nepochopeniu- a to ma mrzi najviac lebo ta mi bola asi najblizsie...
Hm ano to je vacsinou tak ze ked si niekoho pripustime k telu tak ak mu nesedime tak nam to ublizi ale ako inak zistis ze ci ti stoji ten clovek za to ked si ho nepripustis k telu? Treba byt troska otvorenejsia a moc neriesit nejakych kamaratov ktory sa ti otocili chrbtom, to potom nie su kamarati...