Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...
som strasne sama
leila,netusim...lebo tam niekde robim chybu asi aj ja...ja som nemala zatial absolutne ziadny vztah....a nemyslim ze nejaky pride...keby som mala aspon nejaku lepsiu kamaratku...ale ja mam len chlast a kila tabaku...
tak vitaj v klube alie:-) my sa sem chodime vykecat a pomaha to dusi, aspon tej mojej
Ahojte, citam tuto temu a som prekvapena, ze taketo pocity osamotenosti neprezivam iba ja. Tiez som obklopena davom ludi, a pritom si pripadam strasne sama. Znaymch mam naozaj vela, ale neviem ci s vynimkou dvoch ci troch niekoho mozem nazvat naozajstnym priatelom. Zaujmov mam pomerne vela, chodim na vysku, mam popritom pracu,ktora ma bavi, jazykove kurzy, chodim cvicit... Pisete, ze sa citite osamotene, lebo nemate priatela, ja ho mam, a aj tak som na tom rovnako. Zije v zahranici, studuje tam, preto aj ja ked idem niekam von, som piate koleso na voze. Este sa pripajam oznaceniu ladova kralovna, raz mi to jeden chalan povedal, ze taka som, hoci opak je pravdou, navonok tak vsak na ludi co ma nepoznaju posobim. Je mi proste hrozne, aj ked by to mozno nikto nepovedal, mozno je takych ludi viac ako si myslime...
jaj kocky, ale sme dopadli, co?
Sewie, vobec to nieje ubohe. Aj ja som si povedala, ze radsej budem sama, nez by som mala byt s niekym, len preto ze sa to patri. Ja som mala dva vztahy, jeden trval vyse sedem rokov a ten druhy ani nie rok. Boli obidva nadherne, ale pri tom poslednom som pochopila ze to nieje ono a nechcela som trapit seba a aj jeho. ja tiez niesom extra narocna, takisto nemusi byt bohaty, lebo ja si na seba viem zarobit a byt financne zavisla od partnera odmietam, nemusi byt ani extra nadherny, ale musi ma niecim zaujat, pritahovat, jednoducho musi mat nieco v sebe. Tak sa utesujem tym, ze byt single je teraz v mode:-))
Sewie som na tom veelmi podobne ako ty...Tiež budem mať o chvílu 22 rokov,som normálna ani extra krásna ani škaredá,postava akurát,stredoškolské vzdelanie,dobrá práca,veľa záľub,spoločenský typ, aj dosť kamarátov a známych mam,pár naozaj dobrých priateľov.a predsa nemám s kým ísť cez víkend von.kamarátky sú s frajermi a aj ked ma sem tam volajú, byť 5.koleso na voze nieje nič príjemné.A ked aj niektoré priateľov nemajú sú na intrákoch a domov prídu len občas,prípadne každý odchádza do zahraničia.cez týžden teda chodím z práce na brigádu,cvičiť alebo pozerám telku,chodím do divadla...veľa ludí mi hovorí že som náročná ale pritom ja som zalúbená skoro stále,vždy sa nájde niekto kto sa mi páči ale je bud zadaný alebo jednoducho nemá o mňa záujem.aj ked to už vyzerá nádejne nakoniec sa bud vráti k bývalej,alebo ma jednoducho odpálkuje (aspoňže to robia taktne,asi si vyberám slušných).Niekedy som v pohode a optimistická ale niekedy ma prepadnú také pocity uzkosti a depresie,strach že budem navždy sama,že zase dalšie vianoce budem len pozerať na zamilované páriky,...Už si pripadám fakt divná mám 22 rokov a za sebou jeden vzťah aj to na dialku a trval len 3 mesiace...kde robím chybu???
for_4,nie nikdy,pekne ubohe ze...ale som dost narocna-nie v style ze bohati,pekni bla bla,ale musi ma skratka pritahovat a niecim ocarit a to sa podari len velmi malo chlapom....a ked ma ocaria tak su pre istotu zadani,ale maju zrovna zlomene srdce a zlomia aj mna:(
odkedy som videla ine mesta vo vianocnej atmosfere, mi Wien pripada az moc obycajna:-) ale aj tam ma svoje caro.
Ja som sa snazila, ten vyraz tvare zmenit,a le potom som mala pocit, ze sa na vsetkych uskrnam jak debil:-))
Ja mam len brata, starsieho, mam ho velmi rada, denno denne skypujeme, lebo on zije aj s rodinkou v zahranici. Na vianoce pridu, tak sa velmi tesim.
Nemala si nikdy vztah sewie??
for_4 jezis.ja milujem vieden,snad tam pojdem aspon so segrou...
inak aj v tomto sme si podobne-ja mam tiez taky vyraz a pritom to tak nemyslim...
ah jo...ja uz nemam nikoho len tu segru...uz som jak taka stara zatrpkla panna...
mne uz sa tie obdobia ani nestriedaju mne uz je len na H
ti, co ma spoznaju, pochopia, ze som celkom fayn. Na cudzich posobim namyslene a podobne ako ty,ako ladova kralovna. Ale to je moj vyraz tvare, ja za to nemozem:-)))
Sewie, len to nezacni vsetko ladovat do seba naraz, lebo sa po....:-)))
Ja som bola vo Wien v stredu, boli sme na van Gogovi a potom aj na vianocnych trhoch, ako vzdy, nesklamali.
V poslednom case mi je lepsie, ale pravidelne sa mi striedaju obdobia ked je na H.. a ked je dobre