som strasne sama

Príspevok v téme: som strasne sama
sewie

Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...

sewie

for_4 ,tusim si spominala skolu,tam niet nikoho?vobec nechodievas von?ja tiez sm neni uz ochotna budovat nejake nove priatelstva-lebo ludom moc neverim,iba tym ktorych poznam dlho-ako ako som spominala,ti si buduju uz vlastne zivoty...preto mi je tak smutno(ale aspon mam s kym ist von cez vikend) ale...aspon aby si sa rozptylila

lucinda11

Ahoj sewie, to, co som si precitala, ma strasne mrzi a mozem Ti povedat, ze to iste som mala doma- ta opustena osoba bola moja mladsia setra- 24. Ona ma jeden podla nej hrozny komplex, od ktoreho sa vsetko odvija. A pritom to nikto neriesi, len ona. Chodila aj k psychologicke, ale podla mna jej to nejak extra nepomahalo, nedodalo jej to sebavedomie. A pritom vyzera ako modelka, vystudovala dobru VS...hovorim v minulom case, lebo prave odisla do Nemecka pracovat ako letuska. Nie sama, ale s kolegami a dufam, ze prave toto jej pomoze, trosku sa"otuka", naberie sebavedomie a vyrecnost, ktora jej doma nechybala, ale vonku...Preto sa neboj, zdaleka v tom nie si sama, ked ine nie, pis sem, tu ti ludia poradia, alebo aspon vypocuju. A ze ides von, to je asi ta najlepsia vec, co mozes urobit. A ako som uz citala, cele toto vsetko sa moze obratit za jeden den a veru k lepsiemu. Drzim palce.

3nttt

sewie===ja verim ze mam pravdu.mala som takmer 22 ked vsetko okolo mna plynulo presne ako rozpisujes.a potom sa za jeden jediny den otocilo vsetko hore nohami:)

for_4

ano, mam ich, ale nejak sme sa rozprchli, vacsinou kazda byvame v inom meste, su vydate, zasnubene, niektore maju deti, prip. su v zahranici, tak sa stretavame max. raz do mesiaca.
A uz som niekde tu pisala ako vyzeraju nase stretnutia. Takze tak.
Ja ziadne stavky nemam, ale mozno nejaku navrhnem, aby som sa aj ja mohla opit:-) Sewie, citala som, ze odchadzas do Svedska, to ti zavidim, tam som este nebola a celkom rada by som si pozrela skandinavske staty, no zatial mi musi stacit len prst na mape a google:-)

sewie

3ntt,velmi si zelam aby si mala pravdu.dufam ze sa tvoje proroctvo splni...uz mam tolko stavok s kamoskami-ala ked sa dam s niekym dokopy,kupim kamoske flasu tekily,ak do 40,nie...dostanem ju ja...a este mam jednu ale sprostejsiu:)...sice to problem nevyriesi,ale aspon sa v 40 a 25 na ten smutok ozerem

zullejka

no aj ja som na tom tak isto:-) radsej som v praci alebo skole, nez by som mala byt doma, zavreta sama.Teraz sa snazim zabavit na nete a pracujem aj s fotkami, tak na samotu nejak nemyslim

reee

je to tazke ked je pre cloveka jedinou utechou praca,aby nemusiel mysliet na tu samotu po praci.ja robim aj vikendy a ked mam den volna v tyzdni ani ho moc nechcem,lebo potom len cumim na styri steny a cakam kym skonci.velakrat som po nom viac zniceny,ako keby som bol v robote.

zullejka

ja viem, ze to nespravia,ale ked tie su mi snad jedinym spolocnikom v poslednej dobe. Lebo cez vikend som vecer doma a sama,cez tyzden si snazim zamestnat hlavu pracou, ale akonahle pride vikend, otras. V piatok sa vsetci ponahlaju domov z roboty uz pomaly na obed a ja tam ostavam aj do siestej, lebo sa nemam kam a hlavne za kym ponahlat