som strasne sama

Príspevok v téme: som strasne sama
sewie

Je mi jasne ze takychto tem tu uz muselo byt milion,ale potrebujem sa skratka vykecat,niekomu inemu nez ludom ktorych stale ,,otravujem"...citim sa nenormalne sama.mam 22, zname okolo mna zacinaju byt tehotne, kamosky sa stahuju k frajerom, zasnubuju a podobne veci...a ja,nemam ani frajera ani ziadnu inu spriaznenu dusu...kamosky maju uz svoje starosti,alebo som ich nejako uspesne odplasila...skratka ked ma nieco sere, nemam sa uz ani komu zdoverit,mozno tak raz za tyzden psychologicke...ale ako snad chapete to nie je ziadny priatelsky vztah...ja uz nemam ani s kym chodit do kina...cely tyzden cakam kym bude vikend aby som sa mohla poriadne ozrat a zabudnut na problemy...(nie som ziadna zakomplexovana chudera a ani hlupa som neni ani skareda-len pre istotu...netrpim ani prebytkom volneho casu:chodim do skoly,roboty a este aj nacvicujem divadlo...)...o sest tyzdenov idem na pol roka do zahranicia..kdesi v hlbke duse si zelam by sa mi cestou nieco stalo a uz som mala svaty pokoj...

sewie

miruliko, mne nejde len o lasku(pre mna je cennejsie priatelstvo)...v tu uz davno neverim...to ze pride ked to budem najmenej cakat tak to je mozno pravda alev mojom pripade nie...v to fakt neverim a na tom trvam...lebo uz som si vypocula taketo komenty vo vela oblastiach a ani jedna sa nevyplnila...tieto optimisticke cliche na mna nafunguju...
a btw.som z Trnavy

musska

12 ma asi aj pravdu. Ked nemas ziadnych priatelov, mozno bude problem aj v tebe. Skus porozmyslat, preco od teba ludia utekaju, ako sa k nim spravas a tak, skus sa vzit do ich koze. A nieze sa urazis, nechcem ti zle, len chcem aby si sa na vec pozrela aj z druhej strany:)

sewie

marcela, 12, nebjote sa ja pripustam kritiku a niekedy som na seba kriticka az prilis a az prilis zla...nemam vo zvyku ludi odkopnutlen kboli tomu ze by ma kritizovali,mozno sa na hcvilu urazim alebo tak,ale vzdy pouvazujem ci na tom nieco nie je...psychologicka mi povedala skor nieco take ze ja si v podstate nechcem ludi pripustit k telu a ich to postupne prestane bavit...lenze vdzy ked si niekoho pripustim k telu...tak mi ublizi...

marcela78

vies sewie ked napises na forum musis pocitat s tym ze ta bude niekto aj kritizovat a ty by si si mala zobrat z toho to ze sa zamyslis nad sebou, nie ze niekto povie svoj nazor a ty ho odpises...hmm ide o kompromisy-vzdy aj vo vztahu aj v kamaratstve..To akoze moja naj kamaratka mi sem tam povie pekne zle veci ale ked sa zamyslim ma pravdu achce mi dobre a koli tomu ju predsa neposlem ze chod ty odomna si na mna zla...

12

a nebude to nahodou tvojou povahou ze si stratila priatelstva...lebo tvrdsie pripomienky ta nastvu a chces pocut len to co ti pasuje ???niekedy neni na skodu aj kritika-nuti to zamysliet sa sama nad sebou...

miruliko

sewie: To neviem ci je to lepsie sa v nej sklamat ako nikdy nezazit. To je rozne. Neboj sa si nechcem lasku liecit inou ja chcem pravoat na sebe len sa neviem cez to prekusnut. A tak ako povedala Jajka001 pride laska ked to budes najmenej cakat. Inak odkial si z akeho mesta?

sewie

jajka,ani nevies kolko krat som uz toto pocula,az uz v to davno neverim...a mne nejde lan o lasku,ale vpodstate som stratila aj priatelstva ktore boli pre mna tak velmi dolezite...

sewie

marcela,sorry nemyslela som to az tak ako to asi vyznelo...chcela som len povedat ze clovek obcas potrebuje aj milsie slovo nez len-nelutuj sa,i ked to obcas pomoze

jajka001_

sewie je prirodzené ze ti chyba laska, spriaznena dusa, blizky clovek. neboj sa casom sa urcite objavi...mozno vtedy ked to uz nebudes ani cakat:)
ja by som zase brala byt na chvilu opat slobodna, mat cas na seba, venovat sa svojim zalubam, hladat a cakat na toho praveho

marcela78

sewie-myslim si ze si strasne urazliva, prepac ale to je moj nazor..Prajem ti vela stastia a trpezlivosti, ktora ti zrejme chyba