Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca
Podme chudnut do 24.12
Domcurik2, super, drzim palce:) Neboj, vaha sa pohne, len sa nesmieme vzdat..
caute kocky,po fitku sa citim super 72,3 nejdem zatial podla planu ,uz je to 2tyzden a zatial len 1kg dole,tak dufam,ze do nedele to bude 71,3 ako som mala pred nedavnom...a asi to bude tou stravou,dufam,ze do 24pojdem podla planu aky som si dala na zaciatok na tych 70 to budem velmi stastna ,tak drzte palce a vam to ako ide?
jj, mas zle zlozenie stravy. Musis jednoducho viac spalit ako prijat. A pozor na svaly, ked chces pohnut s vahou...
tak potom mas zle zlozenie stravy
a na beziaci pas chodim tak 2-3krat do tyzdne a pocas dalsich dni je to stacionar,v nedelu je to motorka a tam tiez dost posilujem svalstvo...
No ja chodim na beziaci pas a je to super toho sa nevzdam,je to jedine cvicenie,kt.ma bavi a som z toho cvicenia brutal spotena,no je to super...neposilujem v posilnovnach,tak ja uz neviem ,ze co
musis cvicit aerone cviky ako aerobi, bicykel, beh, plavanie, stepper, orbitrek
No ano,ale ta vaha ma stale odradza,no tak potom kedy pojdu tie kg dole?taka som z toho smutna:((
domčurik2, spevnujes a svaly su tazsie ako tuk...
ahojte baby ako vam to ide?ja som sa nazlostila mam 72,8 a dneska idem vybit zlost do fitka....:((to je hrozne ja na bruchu citim,ze som schudla a vaha stale neklesa,mozno to uz bude konecne cvicenim,ze cm idu dole,ale vaha co hore?aj celulitida mi konecne mizne,tak neviem:((