Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
rachabb treba vydrzat mne mesiac stala vaha, uz to ide pomalsie ako ked som mala 30kg nadvahu :D
Aja05, veru, klobuk dole, ja sa tej 70-tky asi nezbavim. Dnes 70,0, to uz je fakt zacarovany kruh:)
aja
64?no wooow...=)ty si ina diablica...ale ved si to aj zasluzis..ved makas!drzim palceky
baby akurat som vstala, skocila na vahu a ukazala nejakych 64 kg tak neviem ci jej verit, uvidime.... ci mi to ukaze aj ostatne dni :D
aja05, ja sa zajtra rano odvazim, verim ze uz konecne prekrocim tu magicku 70-tku:) Idem na orbitrek:) Drz sa.
ahojte, tak ako? ja v pohode, ubehany den teda pracovny, dnes necvicim, lebo by som aj tak nevladala, boli ma hlava, skriabe ma v krku, zajtra to vidim na ovocny den mam chut na vitaminove bomby v podobe pomarancov, jablk, mandariniek a bananov :)
Ahojte, pomaličky mi to ide dole, za nejaký mesiac som zhodila 2 kg, teraz som na 61 kg, ešte aspoň 4, na 57 kg /výška 158/, inak vlastne som chcela písať kvôli cvičeniu, ja som si tak zvykla cvičiť 2-3 krát cez týždeň na orbitreku, ale teraz mi to časovo vôbec nevychádza /rodina, domácnosť, práca a pod., úplne som s z toho nešťastná.
Mne to vždy zaberie dobrú hodinu, potom samozrejme sprcha a pod. a v noci sa mi teda nechce. Ak si človek zvykne na cvičenie a niekedy mu to nevyjde, tak mu to chýba, musím to dohoniť trochu cez víkend, držím všetkým chudnúcim palčeky.
no ja som uz teraz docvivila... cvicila som hodinu aj pol, pretoze dnes som zhresila s tymi fit tycinkami a teraz ani hlad nemam ale dam si jedno jablko to bude moja vecera dnes :)