Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

tfuj

to neni odvaha,ale primitivita,co to nevidíte aka je hlupučka a najivna ako 12ročné decko,a to že má 17,tak rozum na to ešte nemá,skor ba potrebovala dospieť mozog ako hormony haha

sunshine

a teraz vazne. mila pusate, nepoznam ta sice osobne, ale klbuk dolu, ze bojujes a ze mas este aj odvahu hodit to do plena takto verejne. velmi ti drzim palce, nech v sebe najdes dost vnutornej sily!

sunshine

haha, tak taku HAK by som teda brala vsetkymi desiatimi:-))

no, ved ale skus to ako macko usko. postavit sa v dazdi na ulicu a cakat, ze narasties:-)

pusate

ou,ale ked ja už som teraz moc tažká na svoju výšku:(( a tlstá...to si nechcem ani len predstaviť,že by som mala este vyše:((( aaa neviete,či sa stoho môže aj podrásť ako do výšky????

sunshine

povera-nepovera, je to hlavne velmi individualne. poznam baby, ktore po HAK dokonca schudli, no napr. u mna to bolo naopak. a to som uzivala NIZKOhormonovu antikoncepciu, aspon lekar ma tak ubezpecil. iste, chemia nepusti, ale aj tak kazde telo reaguje inak...

lenulka1986

Hormony na kramy mas nieco ako hormonalna antikoncepcia,mnohe tieto hormony sa pouzivaju aj na nezelane otehotnenie a na pravidelny menzes.mas to ako s antikou,z niektorych sa pribera,z niektorych nie.tieto hormony sa nepouzivaju len na kramy,ale aj na celkove vyvinutie zeny.Nechcem ta strasit,ale narast hmotnosti je mozny.ale ak chces byt niekedy mamou a byt stastna,zdravie by ti malo byt prednejsie ako vaha,nemyslis?papa a netrap sa uz tym.

elisa_bone

nie neboj ja som ich tiez brala a vobec som nepribrala...ale to je taka povera medzi ludmi,ze z hormonov sa pribera,ale to bolo tak pred 10 rokmi teraz uz su ine hormony,pytala som sa na to mamky kttora je sestrickou :-)

lenulka1986

ked nevies,o com je ppp,tak sa laskavo do tychto tem netrep.ani ty to v tej sprostej gebuli nemas urcite v poriadku.

tfujky

o čo tu ide? myslenie anorekticiek sa aj tak nezmeni, raz to uz mas v tej gebuli sprostej, čim budes viac priberat, tym budes mat vacsie depky. Ked ta este nadopuju nejakymi hormonmi, aby si vôbec dostala kramy, to len uvidis, čo je to priberanie