ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate, nehovor prosiim, zesi tucna, nie je to vobec pravda!!!! aj podla toho, ake mas miery.. vazne nie si tucna (viem, ze tomu neveris, ale kluuuudne ti to tu budem opakovat donekonecna :o)) bud hlavne rada ze si zdravsia ako s 35 kilami- vtedy si umierala, teraz budes zit a som si ista ze ta caka straaaasne vela pekneho v zivote- a to predsa nezavisi od vahy ani od vzhladu.. to zalezi na tom, ako si vies zivot vychutnat, tak si pls zbytocne nenic naladu takymito recami- si krasne, zjavne aj chytre a strasne mile dievca.. a na tom zalezi, nemyslis? :o))
a to jabllcko ti zavidim- ja som hruska a mam pocit ze nikdy nebudem vyzerat normalne, chudo... ale tak ucim sa s tym fungovat a snazim sa zvyknut si :o)
prepac,vypadlo mi s
puate-takto som to myslela,ze momentalne mam BMI 18,co je urcite len mierna podvaha,ale pocas ppp mi vaha kolisala...mala som ovela menej,hlavne na zaciatku,ale to mi takto zle nebyvalo,odpadavala som,ale toto busenie som nemala
aj ja som mávala také pocity,ked som vážila 35kg a mala som BMI 15,8...a myslím,že to je riadna podváha pod 16,nie mierna,teraz mám BMI 21,2 a je mi z toho na nič:((bo som už fakt tlstá,a tiež som tipu jablčko:(račej by som bola hruštička,to sa mi zdá ženskejšie,ako segra...
anka ja som mavala podobne pocity a prave tie boli tym impulzom,ktory ma donutil zacat sa stravovat aspon trochu lepsie..
baby,trosku od veci v tejto teme,ale velmi sa bojim,hrozne mi busi srdce,citim ho az v koncekoch prstov,mavate to aj vy?ja mam uz cca 4 roky miernu podvahu s BMI nikdy nie pod 15,na EKG som bola a nic.:-(a nenadavajte mi ani ma neodsudzujte,lebo aj tak mam uz hrozne depky:-(
myslim ze tfuj je asi tak inteligentna ako ten ozraty stary chlapik v buse co sa ma snazil obchytkavat a celou cestou mi nadaval;) a pusate je taka inteligentna ako ja, nevsimala som si ho, ignor, inteligencia;)sa nezaprie;)
a pusate: vidis, ta baba ani nie je vobec ako ty...a pritom vie, ze ma aj kladne stranky ako optimizmus a veselost a tak....ak chapes co tym myslim. aj keby si mala 120cm a 70kg, mozu ta mat ludia radi za to aka si vo vnutri;) u nas na gympli su baby, ktore maju aj vyse 120kg...a to fakt neprehanam a su ovela oblubenejsie v triede ako tie co maju pod 50kg...chapes...nejde o vyzor, skor o vnutornu krasu. ked sa ta niekto snazi urazit, je to len preto, ze vidi, ze si zranitelna. ale ked budes rozdavat usmev, nebudu mat dovod ta ohovarat a urazat a zranovat;)
ps: ber si z tej 120kg-ovej baby priklad. teda v tej vnutornej krase;)
pusate, si sikulka :)
pusate to je super sprava :-)))
kamarati velmi pomahaju,skoda ze ja ich nemam aspon nie takych ozajstnych...:-(
pusate som rada ze si to nevsimas:))ty si spraaavne dievca vies co je inteligencia:)) dalsich 100bodov