Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

leilaa

kokos ty si dobra krava
nezvyknem priat ludom nic zle ale...daj si pozor na to co robis druhym aby sa to sonasobne neobratilo voci tebe
ti to bude este luto ale potom hold- smola :) a skus si ist riesit komplexy niekam inak skus sa prihlasit do modelarskeho kruzku je to vhodne pre deti a teenagerov s anxiozitou :))

leilaa

tfuj ty si normalna? sory ale uz riadne lezies na nervy, ze ti to chrbtica dovoli sa takto ludom nasilu pchat do zadku
skus to niekde inde, ked chces pomozem ti najst niekoho :))

pusate

ssia,dakujem ti za vsetko,co pre mna robis,a viem,že to myslíš dobre:)si moja kamoska:)
alla,aj tebe vdacím za vela,a velmi ti držím palce,aby si sa aj ty konecne dostala z ppp a bola stastná,aj ty si moja kamoska:))

zufalka,ved ty si vôbec neni buchta,ja som OVELA tucnejsia ako ty,nemusíš sa deptať,bud rada,že si zdravá,máš menzes a máš ženské tvary,co by som ja za to dala:(

allla

ahoj pusate:)
moj nazor je,myslim si,ze ludi nebude zaujimat co mas na sebe oblecene,ako vyzeras,ale ich bude zaujimat tvoje prednasanie,aky mas talent,co v tebe je,co dokazes,tam vobec neje podtstne oblecenie ale cely prednes.Aby si ludom ukazala,ze si talentovane dievca,ako ti uz niekto povedal:)

ssia

pusate, urcite sa najde nieco pakne, co si mozes obliect...ja mam tiez casto problem obliect si nieco, v com budem vyzerat dobre. ale to je tak...niekto si nemoze najst tricko, iny nohavice, niekto oba;)
a ja by som nechcela byt jablcko, ani hrusticka, ani ceruzka, najlepsie su presypacie hodiny...ale uz som si na seba zvykla aka som si...skus si aj ty zvyknut. co by som ja napr. dala za to, keby som nemala siroke boky??? a nie som jedina, vela ludi ti moze len zavidiet;)
a su na svete aj ine veci...tes sa na vystupenie a nech ti poradi segra co si obliect...alebo tatko;)

pusate

zufalka,kolko meráš??

cawte,bola som dneska za psychologičkou,som sa jej vyrozprávala,a ulavilo sa mi trocha:)
ale mam zas depky že si nemam co obliest na vystupenie,taka som buchta,aj sa tam hanbim ist,ale chcem to prekonať a byť ako pred tým,rada som recitovala,aj som chodila na kubín a tak,rada by som sa k tomu vrátila...dufam,že zaženem tu hanbu a zacnem od znovu ako kedysi...

zufalka

r-musli s mliekom
d-banan
o-fazulova polievka,zemlovka,vianocka s maslom,chlieb s maslom a paradajka,jahodovy jogurt,vela cokolady
cvicenie-posilka

mam hroznu depresiu,dnes som sa nenormalne prezrala uz nebudem do zajta jest nic iba pit zeleny caj a ked mi bude lepsie tak si zacvicim...mam uz 56 kg a citim sa otrasne tucna..neviem co mam robit pokusala som sa to vyzvracat,ale neslo mi to:(((ach ked si uvedomim ze este pred troma mesiacmi som malakrasnych 50kg a vyzerala som uzasne a teraz je zo mna obycajna buchta:(((co mam robit aby som tie kila zhodila co najskor?zacala som viac cvicit a s jedlom sa uz tri dni celkom drzim,len dnes to na mna prislo.