ahojte. mam 18 a strasne ma trapi ze nemam ziadnych kamosov...viem, ze by som aj mohla mat, ale taki ludia ako teraz vacsina je mi leze na nervy..vsetci piju, fajcia a ked clovek taky nie je tak ho nemaju radi...nepoznam uz fakt ani jedneho cloveka ktory by to nerobil..s ktorym by som mala nieco spolocne..stratila som mojho najlepsieho kamarata, lebo sa zmenil..zmenili ho jeho novi kamarati.. zacal pit, blbo sa spravat... zabudol na vsetko co sme kedy prezili...povedal ze sa zmeni a ze zije uz inym zivotom .. :-( teraz je mi z toho hrozne..boli sme kamosi na zivot a na smrt a on sa takto zmenil.. :-((stale sa musim kvoly nemu trapit!!! viackrat som sa pokusala aby konecne bol normalny, aby bol taky ako predtym ale on povedal ze nie..jeho to nebavi :-(( zabudol na vsetko co sme prezili, ako som mu vzdy pomohla ked nieco potreboval, ked bol smutny, trapil sa a on sa takto ku mne zachoval :-(( robim asi blbost ze sa mu stale podriadujem, ze mu hovorim a vypisujem ze nech je taky aky bol predtym..je to marne :((( bojim sa ze uz nikdy nebudem mat takeho kamosa ako bol on...:-((( terajsi ludia su hrozni.. tu sa tak lahko nenajdu kamarati..jedine taki na spolocne opijanie sa, chodenie do baru a tak..ale naozajstneho kamarata asi nikdy nenajdem.. .-(( prosiiim pomozte mi, co mam robit?? mam sa kvoly nemu trapit?? mam dufam ze bude niekedy normalny??? ako najst kamaratov??
Bez kamaratov...
AHOJTE, JE TU NIEKTO Z TRENCINA A OKOLIA A HLADA KAMARATKU ???? AJ JA SOM SMUTNA LEBO NEMAM SKORO NIKOHO KOMU BY SOM SA MOHLA ZVERIT A NORMALNE POKECAT.. :( UZ MA NEBAVI TAKYTO ZIVOT ..TO ANI NENI ZIVOT KED SOM STALE SAMA......mam 18
aspon vidim ze nemam sama tento problem.neznasam tie ozrate prefajcene typy ludi a v dnesnej dobre je fakt 90% ludi v mojom veku (okolo 18) z tejto sorty takze kamaratov mam tie minimum par spoluziakov a jednu kamosku u nas v meste bo chodim do skoly inam.a je mi to uplne jedno nemusim sa kurvit kade chodim ako moje rovestnicky a myslia si ze ake je to super "IN" :D haha pre mna su to chudery co nevedia co so sebou kazdu taku by som nakopala a dopriala jej nech sa jej poriadne doserie zivot kvoli tomu ked sa nevedia spravat.takze asi tak u mna.radsej menej poriadnych ako mnoho fetakov
nj, thak toto poznam, dva roky som chodil s jednou babou co je dost nato ze mam 18 , ale ako zacala chodit na gympel ,zmenila sa thak ze ju nespoznavam....racej uz nato nemyslim, a ani ty by si uz nemamala, len ta to bude stvat......ak chce popisat nejaka normalna baba thak nech sa ozve, aj ked mam uz niekedy pocit ze thaké vymreli:)493966537..icq
samaaaa presne ako keby si napisala moj problem..ale tak ja svojho priatela lubim a kvoli nim sa ho nevzdam hoc mi chybaju...
ahojte mam 18 rokov som tretiacka na gymnazium a citim sa osamotena.kedysi ked to bolo uplne inac.vzdy som mala niekoho kym som s amohla povypravat a vymenit si nazor.kedysi som travila velke prestavky s mojimi kamosmi.asi pred pol rokom som si nasla priatela s cim niketore moje kamosky mali problem a kedze som uz na ne nemala tak vela casu tak sa na mna akoby urazili.ale najlepsie kamaratky ktore som mala su v mojej triede. s jednou chodim uz od prvej triedy na ZS do triedy.aj ona si pomaly nachadzala nove priatelky.ako ale bavime sa obcas spolu ked ideme za priatelmi lebo ona ma priatela z toho isteho okolia ako ja.no moj a jej su tiez kamosi.niekedy mi je aj luto ze som si niekoho nasla pretoze uz nemam s ostatnymi tolko spolocne.cez velku prestavk usedim na mieste a ked nemam corobit tak sa ucim aby som nejako zaboila cas.inokedy som sedavala so skupinkami co si v nasej triede ale teraz s ak ni makoby bojim sadnut.neviem ako budu reagovat a mam strach.viem ze je to moja chyba aebo som neni spolocensky tip.aj moja spolusediaca uz si len ku mne sadne a nic .predtym sme byvali dobre kamosky chodili na diskoteky ale teraz ma spolocne zaujmy s inymi babmi s tiredy.ona tiez sa stazovala na mojho partnera lae tak laska je laska .a teraz citim ze len laska nestaci ku tomu aby som bola stastna co mam robit?
ahojte,poradte mi newjem ci ej teda chyba wo mne alebo co,powjem wam svoj pribeh,bola som mala tucna mala som vyrazky okuliare no nikto sa so mnou nevawill akle mala som dake kamosky s ktorimi som aspon von chodila potom som schudla takze som bola krajsia celkom sa dalo na mna pozriet no nalsa osm si chalana ale prestala som sa s kamaratkami kamosit no a teraz sa uz wobec nebawime uz ich netrapim maju wlastne kamaradstva no a teraz som zas pribrala,newjem co mam robit pridem si skreda tucna:/(
Ahoj smutna18...mam presne taky isty problem ako ty?neviem si najst normalnych kamaratov,vsade sami ozrani...aj som odisiel do zahranicia,myslel som si ze bude lepsie,ale bolo tam este horsie takze je na uvazenie ci tam budes stastnejsia alebo nie zalezi kde sa dostenes...ak by si mala zaujem kludne mi napis na mail mozme popisat o tom...
vies...nemozes si hladat az tak kamaratov podla svojich predstav...a ked clovek pije fajci neznamena ze ej zlym clovekom...a nemozes od neho chciet aby sa zmenil...je to jeho rozhodnutie ked je mu tak lepsie tak ho nechaj...preco sa mu pchas do riti ? nechaj ho...mozno ho nudil predchadzajuci zivot...a ty si hladaj kamartov v inej spolocnosti tak aby ti vyhovovali...
ja nemam nikoho ani frajera ani kamarátov iba blbych rodičov ..jediná kamarátka je sestra
pripajam sa k rozhovoru..moj pribeh je asi rovnaky..mam frajera,no to nestaci..treba mat kamosku, kamaratky,ktore ti pomozu podrzia..s ktorymi sa nasmejete..ja o tom mozem uz len snivat..okrem spoluziacok v skole nemam nikoho..bud sedim doma alebo som obcas s frajerom..moje byvale kamaratky tvrdia,ze som sa zmenila..ale ja som sa nezmenila len ma nebavi vysedavat po krcmach a chlastat to je vsetko..proste to neznesiem..najprv som mala najlepsiu kamaratku..no potom, sme zacali chodit aj s babou s ktorou som xodila na zakladnu super dievca..ale nas vztah sa zmenil..neozvu sa mi nic..a ked som xora ani ma pozriet nepridu..a ked sa nieco stane..urobim hocico daku blbost..uz sa somnou nebavia.. nebavi ma to..som z toho zufala:(potrebujem kamaratku ktora by ma podrzala a sktoru by mi bolo fajn..a el v mojom veku tazko taku osobu najdem:( mam 17 a to je bohuzial enskoro na zacinanie novych kamaratstiev ,ked vas polka mesta pozna..a vsetci maju svoju naj kamosku...mrzi am len jedna vec,ze dalsie roky prezijem sama bus stym,ze to dako znesiem s byvali kamaratkami..ak ked si snimi nemam co powedat..ale presedim doma..a budem len snivat o niekom,kto mi zmeni zivot:)