ahojte. mam 18 a strasne ma trapi ze nemam ziadnych kamosov...viem, ze by som aj mohla mat, ale taki ludia ako teraz vacsina je mi leze na nervy..vsetci piju, fajcia a ked clovek taky nie je tak ho nemaju radi...nepoznam uz fakt ani jedneho cloveka ktory by to nerobil..s ktorym by som mala nieco spolocne..stratila som mojho najlepsieho kamarata, lebo sa zmenil..zmenili ho jeho novi kamarati.. zacal pit, blbo sa spravat... zabudol na vsetko co sme kedy prezili...povedal ze sa zmeni a ze zije uz inym zivotom .. :-( teraz je mi z toho hrozne..boli sme kamosi na zivot a na smrt a on sa takto zmenil.. :-((stale sa musim kvoly nemu trapit!!! viackrat som sa pokusala aby konecne bol normalny, aby bol taky ako predtym ale on povedal ze nie..jeho to nebavi :-(( zabudol na vsetko co sme prezili, ako som mu vzdy pomohla ked nieco potreboval, ked bol smutny, trapil sa a on sa takto ku mne zachoval :-(( robim asi blbost ze sa mu stale podriadujem, ze mu hovorim a vypisujem ze nech je taky aky bol predtym..je to marne :((( bojim sa ze uz nikdy nebudem mat takeho kamosa ako bol on...:-((( terajsi ludia su hrozni.. tu sa tak lahko nenajdu kamarati..jedine taki na spolocne opijanie sa, chodenie do baru a tak..ale naozajstneho kamarata asi nikdy nenajdem.. .-(( prosiiim pomozte mi, co mam robit?? mam sa kvoly nemu trapit?? mam dufam ze bude niekedy normalny??? ako najst kamaratov??
Bez kamaratov...
natala - vies, ked ja si myslim ze keby som aspon skusila odist do toho zahrancia ze mozno trosku by to bolo lepsie...mozno by som ani tam nenatrafila na dobrych ludi, ale aspon by som zmenila prostredie, skusila nieco nove a uvidela by som..nakoniec by som mozno zistila ze slovaci su ovela lepsi ako ini.. ale fakt to zalezi na tom, kde by som isla.. len horsie je to, ze s kym by som tam isla..nemam nikoho kto by tam so mnou chcel ist..aspon na nejaku brigadu cez leto alebo co...ty si nad tym nerozmyslala? kolko mas rokov?
smutna,uplne presne to sa stalo aj mne s kamaratmi vsetkymi..a to zahranicie?newiem,zalezi od miesta a okolnosti za ktorych tam stratnes novych ludi,je to individualne.ja mavam obcas z toho aj depresie ze som taka sama,ze sa nemam s kym ani porozpravat,ci na kavu zajst alebo tak a nie chodit chlastat do barov a na diskoteky a tak...newiem tiez co mam robit
Zmena prostredia mozno pomoze. Ale nie je to zaruka, ze ak odides zo Slovenska, najdes si kamaratov na cely zivot. Vsade su ludia aj taki, aj taki. Ja by som cele Slovensko nehadzala do jedneho vreca. Mozno len nemas stastie na tych spravnych ludi.
aj ja som mala kedysi kamosov len nebehali po baroch ale chodili normalne von normalne sme kecali a ak do baru tak na kofolu a tak ale nie sa opijat... ale nasli si inych, lepsich, ktori im vyhovuju..na mna sa vykaslali lebo ich taky zivot bez alkoholu nudi !!!!
MYSLITE ZE BY TO MOHLO POMOCT??? ZMENIT SPOSOB ZIVOTA, IST NIEKDE KDE NIE JE NUDA AKO TU, KDE SU VIAC PRIATELSKI LUDIA?? ......natala- aj ja som si myslela ze som sama ktora nema kamosov :-(((
presne ako hovoris ja_ona ... tiez ked niekto nieco potrebuje tak som im dobra..v skole ma nemaju moc radi lebo nechcem byt ako oni... nechcem mat problemy v skole a im to vadi..ale ked nieco potrebuju, opisat ulohu alebo poradit pri pisomke tak na to som im dobra!!! neznasam tento svet :-(( JA UZ NORMALNE ROZMYSLAM ZE KDESI ZDRHNEM PO SKOLE DO ZAHRANICIA, ROBIT A BUDE LEPSIE..AJ KED JE PRAVDA ZE TAM LUDI NA PRACU VYUZIVAJU ALE ASPON ZMENIT PROSTREDIE..BUDU OKOLO MNA INI LUDIA..MOZNO AJ LEPSI...NIKDY CLOVEK NEVIE!!! CELE SLOVENSKO JE HROZNE , LUDIA SU ZLI ..VSETCI LEN PIJU A MYSLIA SI MOC O SEBE!!!!!!!! BOLA SOM V TALIANSKU A TAM SU LUDIA INI AKO TU..JE PRAVDA ZE TALIANI SU SUKNICKARI ALE SU TAM AJ NORMALNEJSI !!! ... A NEPIJU TOLKO CO SLOVACI !!!! CELE SLOVENSKO MA NUDI :-(( ACH JAAAJ
Ani ja nemam kamaratov, kamaratky. V minulosti som aj mala, aspon som si to v tej dobe myslela, ale to boli len take "barove kamaratstva". Ked som s nimi prestala chodit pit, tak uz o mne nevedeli. Uz asi ani nevedia, ze existujem Velmi ma to trapilo, lebo ja som ich mala rada naozaj, ale asi to neboli skutocni priatelia.
ja uz neverim tomu ze si niekoho najdem.. :-(( nemam ho kde spoznat
ahojte,tak aj som na tom velmi podobne kazdy len pije fajci okolo mna a seci na mna s vysoka kaslu .... ale ked ma potrebuju tak uz vedie ze existujem je mi s toho smutno ale taky je zivot .... ked nieco potrebuju vtedy im vzdy pripomeniem ako sa kumne spravaju ...ale je im to jedno :-(bohuzial