Bez kamaratov...

Príspevok v téme: Bez kamaratov...
smutna18

ahojte. mam 18 a strasne ma trapi ze nemam ziadnych kamosov...viem, ze by som aj mohla mat, ale taki ludia ako teraz vacsina je mi leze na nervy..vsetci piju, fajcia a ked clovek taky nie je tak ho nemaju radi...nepoznam uz fakt ani jedneho cloveka ktory by to nerobil..s ktorym by som mala nieco spolocne..stratila som mojho najlepsieho kamarata, lebo sa zmenil..zmenili ho jeho novi kamarati.. zacal pit, blbo sa spravat... zabudol na vsetko co sme kedy prezili...povedal ze sa zmeni a ze zije uz inym zivotom .. :-( teraz je mi z toho hrozne..boli sme kamosi na zivot a na smrt a on sa takto zmenil.. :-((stale sa musim kvoly nemu trapit!!! viackrat som sa pokusala aby konecne bol normalny, aby bol taky ako predtym ale on povedal ze nie..jeho to nebavi :-(( zabudol na vsetko co sme prezili, ako som mu vzdy pomohla ked nieco potreboval, ked bol smutny, trapil sa a on sa takto ku mne zachoval :-(( robim asi blbost ze sa mu stale podriadujem, ze mu hovorim a vypisujem ze nech je taky aky bol predtym..je to marne :((( bojim sa ze uz nikdy nebudem mat takeho kamosa ako bol on...:-((( terajsi ludia su hrozni.. tu sa tak lahko nenajdu kamarati..jedine taki na spolocne opijanie sa, chodenie do baru a tak..ale naozajstneho kamarata asi nikdy nenajdem.. .-(( prosiiim pomozte mi, co mam robit?? mam sa kvoly nemu trapit?? mam dufam ze bude niekedy normalny??? ako najst kamaratov??

ivulik19

ahojte kočky mňa hnevá ešte to, že som najmladšia z 3 súrodencov a bývam s rodičmi...hocikedy je mi do plaču lebo brat so sestrou už majú svoje rodiny a neviem čo mňa čaká..a hlavne sa bojím toho aby som nesklamala rodičov..

ivulik19

Milovať znamená riskovať, že nebudem milovaná. Dúfať znamená riskovať sklamanie, ale riskovať treba, lebo najväčším riskom je neriskovať, neriskovať nič. Človek, ktorý nič neriskuje, nerobí nič, nevidí nič, nemá nič a je ničím. Nemôže sa učiť, cítiť, meniť, rásť, milovať a žiť!

ja_ona

smutna18 ....... ja som taka ista nemam rada fajciarov a alkoholikou a nie byt snimi niekde sama ..... nemame o com komunikovat je to onicom vecsinou ked som s niekym takym tak len preto aby sa neurazil ze som nesla ale inak nic moc...... a v zahranicy by som sa stratila aj ja preto som este v zivote ani nikde radsej nebola..... niesi samam kto ma taketo problemi nemusis sa bat

ivulik19

ahoj smutná ja som presne taká istá nefajčím, som tichá, nepriebojná a pijem iba ked je neaká oslava alebo niečo..

smutna18

amika- myslis to vazne?? :-)) aj prvy den by som uz niekoho normalnejsieho nasla??:) aspon trosku si ma ukludnila :-) ja mam taku povahu ze nedokazem dobre vychadzat s tymi co piju, fajcia a tak.. lebo nemam s nimi nic spolocne...nemam sa s nimi o com bavit a potom ma nemaju radi.. nedokazem sa im prisposobit.. a ani nechcem byt taka ako su oni.. a zda sa mi ze som aj dost nepriebojna..neviem, ci by som dokazala sama sa orientovat v zahranici :-(((

amika

co tym myslis "s mojou povahou?" aka si? aky mas problem so sebou? staci ak vies rec aspon trosku,vonku sa ju naucis rychlo,a ako som vravela,ak aj prides sama niekde tak ti garantujem,ze prvy den si najdes spriaznenu dusu

smutna18

amika- myslis? mas nejake skusenosti??myslis ze v zahranici to bude lepsie?? inak ja si to myslim tiez, lebo tam je vela ludi, tam je z coho vyberat..tu na slovensku su skoro vsetci rovnaki...ale bojim sa toho, ze sa tam nedostanem..lebo neviem ci je to take lahke sa z mojou povahou niekde dostat..a najhorsie ze nemam ist s kym... :-((

sisa bb

Ahoj smutná.Neviem či sa viem vžit do tvojej situácie, lebo za mladi :)))(mám 33) som mala strašne vela kamarátov. No možem ti povedat, že len jeden, možno dvaja zostali až dodnes. Mám kamarátku, ktorá nepije a nefajčí, no zato z nej srší humor a optimizmus na všetky strany a preto je oblubená. Neboj, tí praví priatelia prídu, ked bude čas.Možno aj ten tvoj sa vráti.

amika

smutna nebud smutna a pod do zahranicia! tu si najdes kamaratov hned,je tu vela kultur,rozne typy,su priatelski ludia a neni to len o alkohole a cigaretach,neboj sa