Bez kamaratov...

Príspevok v téme: Bez kamaratov...
smutna18

ahojte. mam 18 a strasne ma trapi ze nemam ziadnych kamosov...viem, ze by som aj mohla mat, ale taki ludia ako teraz vacsina je mi leze na nervy..vsetci piju, fajcia a ked clovek taky nie je tak ho nemaju radi...nepoznam uz fakt ani jedneho cloveka ktory by to nerobil..s ktorym by som mala nieco spolocne..stratila som mojho najlepsieho kamarata, lebo sa zmenil..zmenili ho jeho novi kamarati.. zacal pit, blbo sa spravat... zabudol na vsetko co sme kedy prezili...povedal ze sa zmeni a ze zije uz inym zivotom .. :-( teraz je mi z toho hrozne..boli sme kamosi na zivot a na smrt a on sa takto zmenil.. :-((stale sa musim kvoly nemu trapit!!! viackrat som sa pokusala aby konecne bol normalny, aby bol taky ako predtym ale on povedal ze nie..jeho to nebavi :-(( zabudol na vsetko co sme prezili, ako som mu vzdy pomohla ked nieco potreboval, ked bol smutny, trapil sa a on sa takto ku mne zachoval :-(( robim asi blbost ze sa mu stale podriadujem, ze mu hovorim a vypisujem ze nech je taky aky bol predtym..je to marne :((( bojim sa ze uz nikdy nebudem mat takeho kamosa ako bol on...:-((( terajsi ludia su hrozni.. tu sa tak lahko nenajdu kamarati..jedine taki na spolocne opijanie sa, chodenie do baru a tak..ale naozajstneho kamarata asi nikdy nenajdem.. .-(( prosiiim pomozte mi, co mam robit?? mam sa kvoly nemu trapit?? mam dufam ze bude niekedy normalny??? ako najst kamaratov??

zenith

takze sa to meni na zoznamku pre samotarov heh. no som na tom dost podobne. i ked poznam dovod preco, nieje to len preto ze by som nechcel medzi kamaratov... ale to tu nebudem riesit :) takze som z PO. akurat som skoncil strednu cize casu az az, kto chce nech ma kontaktuje rad pokecam :)

Optimista_dozaista

smutna18: Snaz sa neupinat na jedneho cloveka. Ako vidis, ludia sa vedia dost zmenit. Poraidla by som ti, aby si si nehladala kamaratov medzi rovesnikmi, ale radsej medzi starsimi a rozumnejsimi. Mnohi osemnastrocni pouzivaju obciansky ako vstupenku do krciem, nepochopili, co to znamena, ze uz su dospeli. Ale ani to vsak nie je pravidlom, ved to vidis podla seba samej. Ja som si nasla kamaratov cez bratranca. On ma vzal parkrat von, pretoze som nemala kamaratov a sama som sa bala ist niekam. Jeho partiu tvorili vtedy ludia od 24 vyssie. S tymi som si mala co povedat, dali sme si aj nejaky fernet, ale to neznamena, ze sme sa hned opili. Zacalo ma bavit chodit von a casom som si nasla aj inych kamaratov, ktori sa mi aj vekom viac priblizuju. Takouto postupnou cestickou som sa odvazila ludom trochu verit. Drzim ti palce.

Nikusicka

Alebo napiste mi aspon tie ktore mate chut nieco take podobne spravit. Jasne uz ziadna negativna energia....:-))) UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSMEV VED ZIVOT JE KRASNY A SPOLU HO BUDEME MAT ESTE KRAJSI

Nikusicka

Ahojte prezivam nieco podobne mam ale priatela a naj kamaratku ktora ma sice uz dieta a chlapa ale aj tak je naj. Tiez som mala vela kamaratov ale chybu som spravila ja este pred 6-10rokmi ked som bola jednoducho leniva a nechcelo sa mi nikde chodit. Vykaslali sa na mna a maju vlastne zivoty. Priatel ma bandu teda riadnu a snimi tak nejak chodime ale ja mam zase problem ze nemam sa o com s nimi bavit. Spravme si nejaku stranku nieco kde si mozme pisat a pomahat si co vy na to? Len ja som v tomto antitalent ak by sa nasiel niekto kto by nieco take vytvoril napiste mi a spolu nieco vytvorime