ahojte. mam 18 a strasne ma trapi ze nemam ziadnych kamosov...viem, ze by som aj mohla mat, ale taki ludia ako teraz vacsina je mi leze na nervy..vsetci piju, fajcia a ked clovek taky nie je tak ho nemaju radi...nepoznam uz fakt ani jedneho cloveka ktory by to nerobil..s ktorym by som mala nieco spolocne..stratila som mojho najlepsieho kamarata, lebo sa zmenil..zmenili ho jeho novi kamarati.. zacal pit, blbo sa spravat... zabudol na vsetko co sme kedy prezili...povedal ze sa zmeni a ze zije uz inym zivotom .. :-( teraz je mi z toho hrozne..boli sme kamosi na zivot a na smrt a on sa takto zmenil.. :-((stale sa musim kvoly nemu trapit!!! viackrat som sa pokusala aby konecne bol normalny, aby bol taky ako predtym ale on povedal ze nie..jeho to nebavi :-(( zabudol na vsetko co sme prezili, ako som mu vzdy pomohla ked nieco potreboval, ked bol smutny, trapil sa a on sa takto ku mne zachoval :-(( robim asi blbost ze sa mu stale podriadujem, ze mu hovorim a vypisujem ze nech je taky aky bol predtym..je to marne :((( bojim sa ze uz nikdy nebudem mat takeho kamosa ako bol on...:-((( terajsi ludia su hrozni.. tu sa tak lahko nenajdu kamarati..jedine taki na spolocne opijanie sa, chodenie do baru a tak..ale naozajstneho kamarata asi nikdy nenajdem.. .-(( prosiiim pomozte mi, co mam robit?? mam sa kvoly nemu trapit?? mam dufam ze bude niekedy normalny??? ako najst kamaratov??
Bez kamaratov...
caute baby...ako to tu citam vase clanky, to je sama negativna energia...nemozte byt take smutnucke :)ked sa to tak vezme, uz len tym, ze si tu pisete nie ste same :))) cmuk vsetkym
Ahojte je tu niekto z vychodu?
Caute ak su tu nejake trencanky ktore vazne nemaju s kym vybehnut von alebo niekto iny kto si potrebuje pokecat kludne nech sa mi ozve puppy3@pobox.sk
Rad by som po skonceny strednej siel do zahranicia , Slovensko je otranse skazene .
taakze ked som toto citala tak som sa tiez nasla...ale...s tym rozdielom ze ja potrebujem niekoho ,,do paru,,...teraz nemyslim ako partnera ale ako nejaku kamosku teda naj kamosku...pretoze dokopy nikoho nepoznam...vlastne len holky z triedy ktore maju bud vlastne partie alebo chalanov...a ja nemam dokopy s kym ist von...akurat ked som v skole je fajne tam som s babami ale po skole alebo v piatok cez vikend vecer nemam kam ist alebo s kym ist...:((...co aj by som chcela zmenit...ale...a inak mam 16...a tiez neviem kde by som si nasla nejaku fakt ze kamosku ktora by ma brala a ktora by mi sama od seba zavolala alebo by isla kedykolvek do mesta...to velmi nepoznam...vazne mne sa zda ze vsetci v meste teda potencialne kamosky maju vlastne partie (mne nevadi ze ci fajcia alebo piju) a preto mam problem ked sa zrazu ocitnem vo velkej partii lebo mam pocit ze ma nikto nevnima...
no smutna18 uplne s tebou suhlasím , aj mňa tu už nebaví , chcela by som sa odsťahovať niekde kde budem mať pokoj , a kamamaratky ,kto by ma chápal ,,, ja mam 15 a tiež sa kamošky so mnou nechu kamarátiť , lebo jedny mi zavidia , druhy už maju svoje oblubene naj kamošky , a ja .....ja nič :( .......keby niekto chcel popisať tak mozete mi napisať na nick ..liluskaa_015
mam 14 rokou a nemam ziadneho kamarata ani kamaratku vsetci len piju vajcia a droguju stratil som moje milovane dievca lebo sa pridala ku pitiu a fajceniu prosim vas pomozte mi a napiste mi na mail simcos4@azet.sk dakujem
smutna: niesom z trencina ale z Lm..:(to je fakt skoda,ze nebyvame blizsie..ani ja nemam moc kamaratov..a tie co som mala pridu zamnou ako chcu..inokedy si ma ani nevsimnu a tvrdia,ze im idem na nervy a, ze som sa zmenila..takze tak..ak by si mala chut pokecat a popisat si o hocicom..napis mi E-mail..rada si stebou popisem:)lusinka_lm@azet.sk...papa:)