Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seroxat

Príspevok v téme: Seroxat
laila

Ahojte!Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymito antidepresivami.Ci vam pomohli,za aku dobu,ci ste po nich priberali,ci ste mali nejake neziaduce ucinky.Uzivam ich uz cez tyzden,zatial necitim ziadnu zmenu(mozno skor k horsiemu),mavam velmi cudne chaoticke sny a bolesti hlavy-moze to byt z nich?Velmi pekne dakujem za odpovede

aljoska

lea,učinok pocitiš tak za 10-14 dní.Kým mi zaučinkoval bola som velmi slabá,nič som nevládala a vačšinu dna som prespala.potom to už bolo OK.

lea

Ahojte chcem sa spýtať po akej dobe vám začal zaberať seroxat ja ho beriem štvrtý deň na úzkostno - depresívnu poruchu a zatial mi to nezaberá.ďakujem za odpovede

mako

ahojte ma niekto kto bral kseroxat skusenosti s tym ze pocas liecby si niekedy dal alkohol ? napriklad pri prilezitosti nejakej oslavy alebo pod ? je to nebezpecne ? ake by to mohlo mat dosledky ?

hcvnvnn

Ja som tieti lieky začala brať kvoli anorexii a nespavosti. Pomohli mi. Ak maš nejake - co i len malé neziaduce ucinky - povedz to tomu kto ti ich predpísal..

aaaa

a este par rad zo skusenosti :P
- liek len tlmi dosledok, pricina je v cloveku, cize kazdy to ma jedinecne
- vela informacii v tejto oblasti je na skodu, zamyslite sa a snazte sa odolat, je to tazke, ale len vtedy ked si povieme ze je to tazke :)
- kazdy liek ma vedlajsie ucinky, je to individualne takze neocakavajte u seba to iste co u druheho - najlepsie je neocakavat nic :)

aaaa

tiez mam skusenosti s liekmi,nebudem rozpisovat co a ako dlho nakolko je to jedno, co som zistil zo skusenosti zakladom je povedat si: je mi to uplne jedno co bude, nie je hanba omdliet, nie je hanba zavolat si zachranku, nie je hanba o tom sa rozpravat .. hanba je, ked sa niekto trapi a neriesi to .. my to vsetci riesime, takze hlavu hore, trebat hladat nieco co cloveka zaujme, co cloveka zabavi .. kupit si kazdy den cokoladku na potesenie, tesit sa na kazde rano ze zase novy den, kedy mozem dokazat ze som si silnejsi ako strach a nebojim sa nicoho. Ved len odvaznym praje stastie ;) .. boj moze byt kratky ale aj dlhy, zalezi len na tom ako s k tomu postavime .. mne to trvalo takmer 2roky. Treba len dospiet do stavu, ze je nam jedno co sa stane .. a potom to pominie same ;)

igor002

Ahojte. Ja som bral seroxat, ale psychiater mi ich zmenil na abilify. Aké máte skúsenosti z abilify vy, lebo ja mávam stále strach z ľudí

pentium

laila,mala by si svoje telo detoxikovat,popripade uzivaj zinok v tabletach(30mg denne-aspoň)zinok sa vyuziva pri liecbe mnohych psychyckych chorobach.

jozefnitra

co sa tyka seroxatu!beriem ho a neziaduce ucinky?hmm ani som nepostrehol ze by som mal z neho.tento liek ma ucinnost az po 7 dnoch od zacatia uzivnia.dovtedy som bol ospaly a malatny ale potom to preslo.beriem ho uz asi rok aj pol a citim sa vcelku dobre.
co sa tyka naviknutia nan,nieje pravdepodobnost ze si nanho clovek zvikne.len ak ho chcete vysadit tak postupne.nemoze sa vylucit zodna naden.