Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seroxat

Príspevok v téme: Seroxat
laila

Ahojte!Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymito antidepresivami.Ci vam pomohli,za aku dobu,ci ste po nich priberali,ci ste mali nejake neziaduce ucinky.Uzivam ich uz cez tyzden,zatial necitim ziadnu zmenu(mozno skor k horsiemu),mavam velmi cudne chaoticke sny a bolesti hlavy-moze to byt z nich?Velmi pekne dakujem za odpovede

dyta

ahojte vsetci, ja som uz brala rozne antidepresiva, a teraz berem seroxat, ale neviem asi som z neho pribrala, citim sa super ale stve ma to ze som tucna...myslite ze to moze byt od toho??? berem 10 mg, takze zasa to nie je az take velke mnozstvo..odpiste ak viete dyt@centrum.sk diky

lindabela

Ahoj ja idem prave od lekara ktory mi nasadil Seroxat.Nemzslela som si,že trpím depresiami môj stav bol len ten, že som nemohla dobre dýchať.Všetko to začalo asi tým že som zmaturovala na vyznamenanie a môž život sa vôbec nezačal odohrávať ako som chcela. hneď po mature mama ochorela na reumu a strýkovi zistili rakovinu (do teraz nevieme čoho) som povajha, že ma všetko dosť trápi. Medzi tým som začala pracovať v IMS kde som mala najhnusnejšiu nadriadenú ako len išlo pani ING. slobodná bez priatela a trávila víkendy v práci velmi zlá kombinácia.Po uplinutí skušobnej doby sa začali prejavovať jej otrasne vlastnosti a rozhodla som sa dat vypoved, no vobec mi to neulahcila vtedy som prekonavala stavy ako nechut ist do prace vstavala som o 3 hod rano s bolenim bruch lebo som mala ist do prace. Po výpovedi sa mi ulavilo a nasla som si skvelu pracu v mieste bydliska. V oktobri 2005 sa mi vydala kamaratka a na jej svadbe sa mi na nohe objavila skvrna a behom par tyzdnov som mi diagnostikovali psoriazu. Nikomu by som to nepriala bola som blondyna s modrymi ocami a vo chvili na to som bola len jedna velka supina mala som to po celom tele, na tvari vo vlasoch ako zly sen. Behala som po vysetreniach a moj odborny lekar ma liecil cca 3 tyzdne na anginu ked som k nemu kazdy tyzden chodila so 40 teplotou menil mi len aktibiotika az ked tam prisla za nim mama a vynadala mu poslal nas na infekcne na Kramare a ja som mala obojstranny zapal pluc kde nam este lekarka vynadala kde sme boli tak dlho. Lekarka mi vyliecila zapal pluc a este mesiac som sa zbavovala priznakov psoriazy momentalne nemam na sebe nic. Na ukor koznej som si dala vybrat mandle aby sa mi psoriaza nevratila (hrozna bolest a tie stavy potom 1 mesiac som nic nemohla dat do ust ked som prisla z nemocnice vazila SOM 45 KG NA VYSKU 168CM)v lete 2006 som mala problemi s priatelom mala som ist kamaratke za krstnu ale on ju nemal rad a hrozne sme sa koli tomu pohadali no nakoniec som radsej nesla za krstnu. A v Auguste 2006 som zacala mat problemi s dychanim (nemohla som sa nadychnut hrozny pocit)behala som po lekaroch na vysetrenia len si ma prehadzovali ako horuci uhil. Medzi tým v Novembri 2006 mi zomrel strýko v den ked som bola pri nom a polda starkyních slov cakal len na rozlucenie pretoze bol tyzden v bdelej kome nereagoval oci mal otvorene a ked som prisla do jeho izby som ho pozdravila na privitanie AHOJ MIRKO ale da sa to chapat aj ako rozlucka tu noc za necele 2 hod. potom zomrel. (poviem vam ze toto zdravotnictvo ide dolu vodou lekari sa k tymto pacientom chovaju ako k spine a to neklamem zazivali sme to s nim.)Zmenila som obvodneho lekara a vsetko zacalo naberat ten spravny smer polala ma k internistovi ktory vylucil ochorenie srdca a poslal ma psychiatrovi a po vyrozpravani co vsetko da udialo a hlavne doma ze som odtial odysla pretoze mam 10 roc. brata a ten je len nevdacny spratek a verte alebo nie ale mna 21 rocnu dokazal zdbyt az mi bolo do placu len ja som mu to vratit nemohla lebo ja ho nemam co byt nam to vzdy zradit nasim a oni si to vybavia asi tak ako to robila vzdy mama, dala mu zaracha na mesiac a chlapec bol na druhy den vonku (cize ziadne zaracha)taky trest mal vzdy..tak som si pobalila par svestek a isla k starkej. Tak mi teraz skuste napisat komplikovanejsi zivot nez mam ja a ozaj zabudla som ze robim asistentu riaditela ktory v Novembri z firmy odisiel teraz je v OR zapisany majitel ako konatel ale robotu vsetku robim ja. Okrem toho sme sa s piratelom snazili o miminko cca 2 roky ale lekari ma vedia krmit len HAK.

hrabka

ahoj Zuzca, našla som tu tvoj príspevok. Ja beriem seroxat už 1/2 roka a pred mesiacom mi lekárka predpísala zvýšenie dávky na 30mg.V noci sa hrozne potím, čo som pred tým nikdy nepociťovala a občas mám pocit, že mi tŕpne hlava, alebo mám poci závratu. Prosím, napíšte mi niekto, či máte rovnaké posity pri užívaní Seroxatu.-

sely

Ahojte ja prave zacinam brat seroxat.Netrpim ziadnymi depresiami.Doktor mi to predpisal ako prevenciu proti migrene.Mavam totiz dost casto migrenu.Niekedy ma hlava v priebehu mesiaca viac boli ako neboli.Som rada ze nepisete o nejakych hroznych vedlajsich ucinkoch.Dufam ze mi pomoze.

anka

AHOJTE.JA SEROXAT NEUZIVAM,ALE NIECO INE.TRPIM AGORAFOBIOU A PANICKOU PORUCHOU.SOM RADA,ZE MAM KDE NAPISAT,PODELIT SA O SKUSENOSTI.ANKA

zuzca

ahoj laila.zo zaciatku mi bolo zo seroxatu zle.po asi troch tyzdnoch to preslo.raz mi v aute pri soferovani doslo tak zle,cela som zacala trpnut,pachut v ustach a bolela ma lava ruka,myslela som,ze umieram.zastavila som a volala svojej psychiatricke.ona ma ukludnila,ze to je o.k.dost som po seroxate schudla a teraz mam len problem s nocnym potenim.ine vedlajsie priznaky uz pominuli.musis tie zaciatky vydrzat.chcem sa opytat,ci sa este aj niekto iny po seroxate poti.

elvira

Brala som seroxat ale bolo mi z neho tak strasne zle ze som musela chodit tri dni na injekcie aby som sa dostala do normalu.Mozno niekomu pomoze ale ja od vtedy neuzivam ziadne lieky par sedeni u terapeuta a je mi skvele a viem ze aj bude.Asi som to nepotrebovala a moje telo odmietalo takyto druh pomoci.

kacuska

Seroxat som brala 5-rokov.Skoro žiadne nežiaduce učinky som nemala!Brala som to na panicke stachy,a po trojročnej liečbe mi môj lekakar v Mad-Rep.Dovolil občastné pitie alkoholických napojov!Od vtedy mám alkoholické problémy.A velké!!
Prosim vás ma niekto podobne skúsenosti!
pomôžte mi Katuska

peka

Ahojte, ja som brala Seroxat, ale len 3 mesiace. Pamätam, ze pomohol, no to chce minimalne rok a fakt vraj pomoze. Ja tomu verim. Momentalne ho zacnem brat od buduceho tyzdna. Po Vasich vsetkch slovach verim, ze mi pomoze. Len ma hneva, ze to musim brat .. Stale a tak dlho. Ale zvyknem si.