Ahojte!Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymito antidepresivami.Ci vam pomohli,za aku dobu,ci ste po nich priberali,ci ste mali nejake neziaduce ucinky.Uzivam ich uz cez tyzden,zatial necitim ziadnu zmenu(mozno skor k horsiemu),mavam velmi cudne chaoticke sny a bolesti hlavy-moze to byt z nich?Velmi pekne dakujem za odpovede
Seroxat
Ahojte vsetci, neviem, kolko je tu vekovy priemer, ale mam taky pocit, ze vacsina z Vas nepotrebuje lieky, snad \\\"iba\\\" psychoterapeuta... Co sa mna tyka, Seroxat beriem uz asi 5 rokov, prve dni boli nanic a podobne to bolo, ak som 2dni vynechala... boli to hrozne stavy... Tolko strucne moje poznatky... :-)
Ahojte, aj ja trpím panickou poruchou, v lete počas tých 40 stup.horúčav mi prišlo zle, mala som pocit že sa udusím, a odvtedy mám problémy.Brala som Novopassit, potom mi neurologička predpísala Spitomin ale pre istotu som išla za psychiatričkou, lebo to nebolo úplne v pohode. Sama som sa bála byť v robote, ísť sama do mesta.Beriem 5 deň Seroxat, zatiaľ necítim žiadne zlepšenie,snáď sa to zmení.Keď som sama bojím sa že sa mi zasa začne zle dýchať. Najhoršie je že niekedy sa cítim úplne v pohode, inokedy mi je nanič a mám zlý pocit prečo práve ja mám psychycké problémy a že to už nikdy nebude ako predtým. Poraďte aké sú Vaše skúsenosti
oprava: presvedcit :-)
prosim vas, poradte ako mam predvedcit sestru aby do seroxatu nepila. Nie je to pravidlom, ale vacsinou si tak raz do mesiaca dost vypije aj ked vie, ze by nemala.
ahojte ludkovia som jedna z vas aj ja mam taketo problemi uzivam seroxat treti mesiac uzivam len 2.5mg a neda sa porovnat predtym a teraz velmi mi pomohol ale kto mi vie poradt?? skusila som zvysit davku,lebo som mala pocit ze tie stavy vracaju tak som zvysila o dalsiu polku cize na 5 mg ...no zacala som mat problemi z dychanim myslela som ze to po 3 tyzdnoch prejde ale neprechadzalo tak som zas ostala pri 2.5 mg .....co mi poradite? moj lekar tvrdi ze aj tak zvysit ale ma to zmysel ak mi je potom zle? prosim poradte som zufala viem ze kazdy ma vela skusenosti z vas ktori tu pisete .....vopred dakujem
Pter,z neurolu som ja osobne bola velmi ospalá.Mne pomohol Seroxat a to velmi.Ale nie každemu asi zaberie.Mám kamarátku ktorej Seroxat nerobil dobre.Ešte lepšie skúsenosti ako s neurolom mám s Lexaurinom.
Neviem či ta otázka patrí mne ,ale bral som Seroxat,Fevarin zatial nič nepomaha.Vobec nie som v realite.Fakt neviem čo robit.Poradte!