Ahojte!Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymito antidepresivami.Ci vam pomohli,za aku dobu,ci ste po nich priberali,ci ste mali nejake neziaduce ucinky.Uzivam ich uz cez tyzden,zatial necitim ziadnu zmenu(mozno skor k horsiemu),mavam velmi cudne chaoticke sny a bolesti hlavy-moze to byt z nich?Velmi pekne dakujem za odpovede
Seroxat
mre, ake AD si brala?
Potreboval by som sa poradiť s nicolette ktorá sa vzadala užívania antidepresív a užívala len Neurol.Mam podobne problemi.Doktor skúša antidepresíva ale zlepšenie neprichádza skor zhoršenie.neviem čo robiť.Odporovat lekárovi?Nicolette ak sa da poraď!
pre lailu
...moja neboj sa tieto lieky su vyborne ja ich uzivam a prve dva tyzdne su hrozne ale potom sa nebudes vediet stihat cudovat ako ti pomohli vyborny liek nebudes verit ako ti pomoze pomoze ti zas byt ako predtym....ja ho uzivam zatial len 2 mesiace ale som ako strela hehehhe chodim vsade nebojim sa ze co ak toto co ak tamto....a su to len 2 mesiace zatial ...neboj sa musis prekonat tie prve tyzdne kym ti prijme organizmus moja ...
pri niektorých antidepresívach sa stáv na začiatku užívania,ako keby zhoršil, preto je treba veľkú dávku trpezlivosti. Navyše chce to dlhodobo liečiť, neide to za týždeň, či dva
Tak všetkým držím palce
Ahojte.Mne tiez nasadila lekarka seroxat ale bolo mi z neho fakt velmi zle a najhorsie ze som mala pocit akoby som nebola sama sebou.Tak skusala aj ine AD ale bolo mi z toho nanic a tak som sa rozhodla ze budem uzivat len neurol.I ked lekarka ma presviedcala ze to nestaci.Niekedy treba pocuvat svoju intuiciu.Brala som neurol 2 roky naozaj male davky a pomohlo.Fungujem bez liekov a dostala som sa z toho.Robim dychove cvicenia,meditujem a viem ze v mojom pripade by ma AD znicili.Ani lekari vam nevidia do hlavy a nemozu vediet co je pre vas dobre a tiez len skusaju.Ale viem ze ked na mne skusali Ad bolo to najhorsie obdobie v mojom zivote..
ja som pri uzivani antidepresiv to co som bulimiou nabrala krasne schudla.Mozno aj 30kg.Bola som pokojna a nezajedala problemy jedlom,bulimia prestala.Ja to nemozem potvrdit,ze by sa nervove bunky museli obalit tukom.
Seroxat som užívala 2,5 roka a nezdá sa mi že by som z neho nejako priberala.A to som užívala 30 mg denne.Skor som pribrala ešte pred zdiagnostikovaním ochorenia a potom sa mi podarilo schudnut.
moze to byt aj antidepresivami...ale nemusi, zalzei od toho aku mas zivotospravu, ako sa strabujes, dostatok pohybu, cvicenie...ale pravda je ze Ad vplyvaju na chut do jedla!