Detska astma

Príspevok v téme: Detska astma
0109

Ahojte.Moja 5 rocna dcerka ma podla detskej lekarky po pocuti priedusiek astmu.Od malicka bola stale chora na priedusky.Tento rok jej zistili,ze ma astmu. Mala ju 3 krat.
Lekarka jej urobila krvny test na prach,psy,macky,roztoce,stromy,kvety a plesen,ale na toto alergicka nie je.Robil sa jej rentgen plucci tam nie je infekcia,ale vysledok bol negativny.Na alergologicke testy ju poslat nechcela s tym,ze podla nej budu negatyvne.Ale aj tak som ju presvedcila,ze chcem ist a 3.11.08 sme objednany.Ked je chora pouzivame inhalatory Ventolin a Flexotid.
Mozte mi poradit,aky test mi na 100% potvrdi,ze ide o astmu ked nahodou vyde aj ten test negatyvne.A mozte mi povedat ako vyzeraju astmaticke zachvaty.Este jedna vec byvame v zahranici a je tu more a co ja viem more je prospesne pre astmatikou.A ma niekto skusenost s tym,ze za detstva mal astmu a potom v dospelosti uz nie?Podla nasej lekarky je to mozne tak ja neviem.Dakujem vam za rady.

Susanah07

Astma je vysledok ockovania . Ja nikdy nedam svojho syna ockovat, nikdy nebol chory a je strasne stastny a happy..moje sestry dali ockovat....vkuse maju chore deti, astma tam je tiez,,same lieky atd....chcete pomoct detom ? nedavajte im ziadne lieky !!!! neverte kazde jedno slovo doktorom ...doktor je obycajny clovek ktoremu bolo povedane co sa ma ucit, on nerobil ziadne studie a nic, podava lieky ktore vyrobili chemici a on nevie sam co ten liek obsahuje presne len vie kedy ho ma predpisat ....obratili sme sa prirode chrbtom a davame to tela same chemie ..fuuujjjj, otvorte uz oci a povedzte NIE LIEKOM !!! ak je to uz vazne tak samozrejme musite pokracovat liecbe lebo lieky su ako droga aj vysadenie vas moze zabit...ale pokial neni vazny stav, tak nikdy neberte lieky a uz urcite nie na bolest hlavy ...1000 vedlajsich ucinkov a mozno ani nepomoze...ak mate otazky napiste zuzka1986@yahoo.com

ivko111

mimochodom ja som nepísal o Tvojom biznise, ale to nevadí. Chorých a chorých. Ano je viac a viac "chorých" či skôr chorých len preto, že si to pacienti myslia, akí sú ťažko chorí. Teraz aj nádcha je pre niekoho ťažká choroba a ak ju má tri krát v zime, tak už si myslí ako je ťažko chorý a akú má zničenú imunitu. Tam je Tvoja parketa.
A ešte k tomu očkovaniu-už len vidím ako ten Tvoj C vitamín a všetky tie zázraky na imunitu zabránia úmrtiu na tetanus (videl a liečil som osobne pacientov ktorí na to zomreli), zabránia hepatitide (detto) o záškrte nehovorím a mohol by som pokračovať.
Hoci na druhej strane očkovanie na klieštovú encefalitídu je predovšetkým biznis, pneumokok tak pol na pol.
Ale samozrejme nemá význam debatovať na túto tému. A máš pravdu s niektorými ťažkými chorobami sa k nám už (našťasie) nechodí, ale vieš damián-extrém vždy škodí, akýkoľvek a v čomkoľvek.

damian

Ivko, ak by som mal vela casu, odpovedal by som obsiahlejsie na tie...., na to co pises. Ale nemam cas.

Najmenej 3 pravdy su pravdami: Ani RNG ani ja nemabe ziadny biznis (RNG je technik a pracuje v tommto biznisa). Ja pracujem v ortodoxnom zdravotnictve a nemam biznis. Zarabam dost, kedze nie som na SK. A kedze vidim, ako zdravotnictvo funguje, robim, co robim vo volnom case a stale zadarmo.
A za tretie, prosim Ta, co to pises, ze ockovania zabranuju tazkym chorobam a ze vdaka ockovaniu je menej chorych? Keby si bol v obraze, bol by si vedel, ze je to presne naopak, ortodoxna medicina ma chorych pacientov AJ vdaka znicenej prirodzenej imunity u ludi. Znicenej AJ vakcinami. Alebo xces povedat, ze odkedy vymysleli vakciny, maju doktori menej chorych? Nie, nemaju! Xorych je omnoho viac a su vaznejsie chori ako niekedy a ide to zatial LEN k horsiemu.

O vitamine C pomlcim, lebo zbytocne Ti o tom pisat. Ked nemas o vit C ani paru.
Navyse o vit C je toho zatial dost na -odkaz odstránený-

ivko111

fí, ha. Je všeobecne známe že súčasná medicína je 70% biznis a 30% medicína.
Ale na druhej strane žiadny doktor nebude tvrdiť, že pomôže na 100%, nič také v serioznej medicíne neexistuje a ani nebude. Nikdy !!!! Zázraky sa nekonajú.
Alternatíva je 98% biznis a 2% medicína.
Hlavne ne dobrá ne stav ktoré prechádzajú sami, poznáte to nádcha týždeň s liekmi a 7 dní bez nich. Nuž na to je alternatíva fajn.
Stránky ako táto sú mimochodom práve a cielene zamerané na tento biznis. Začne sa to takto.
Má niekto skúsenosti s .....?(nejaký zázrak ktorý na 100% zaberá a pokiaľ možno na všetko)
Samozrejme, že sa nájde niekto kto má.A len tie najlepšie-je to ten ktorý je v spojení s tým, kto túto otázku dal. A pyramída pokračuje dalej...prečíta si 1000 ľudí a niekto sa chytí. Hlavne Tí zúfalí, ktorí majú strašné zdravotné obtiaže a čo by neurobili pre svoje zdravie. Hlavne ak sa tomu dá punc, prírodnosti, bez chémie a pod. (to je už od podstaty blbosť) ako napríklad napchávať 5 ročné dieťa 3000mg. vitamínu C (samozrejme ako WC čistič je to dobré, kameň sa tak veľmi neusadzje, že-chémia. ph a pod.)
A aj tú ortuť v tých očkovacích látkach, to určite zlikviduje napríklad. Ozaj damián, RNG a tak nejako. ja už som videl zomierať zopár pacientov, ktorí ak by boli zaočkovaní sú medzi nami. Ty predpokladám, že nie. Ved lepšie je im na druhom svete ako byť zamorení orťutou a neviem čím ešte.Hoci s Tebou súhlasím, očkovanie je veľkým nepriateľom lekárov-majú menej vážnych ochorení a teda aj menej roboty.A napríklad v čase krízy je robota fajn.
A to som si myslel, že Ty lekárov nemáš v láske.

cilanova

Detska astma.
Prosim poradte uz som zufala. mam 5 rocnu dceru.ktora ke od narodenia silny alergik na pel,srst zo zvierat, roztoce,travy.od narodenia brala nejake lieky fenistil.zaditen.alerid xyzal ale len dithiaden jej zabera ako antihistaminukum k tomu beria seretide 125 spray,singular na vecer a aj napriek tomu stale kasle, niekedy kazdych 5 minut.ako prva pomoc som jej dala aj ventolin comozem este robit? Som z toho hotova