Ahojte.Moja 5 rocna dcerka ma podla detskej lekarky po pocuti priedusiek astmu.Od malicka bola stale chora na priedusky.Tento rok jej zistili,ze ma astmu. Mala ju 3 krat.
Lekarka jej urobila krvny test na prach,psy,macky,roztoce,stromy,kvety a plesen,ale na toto alergicka nie je.Robil sa jej rentgen plucci tam nie je infekcia,ale vysledok bol negativny.Na alergologicke testy ju poslat nechcela s tym,ze podla nej budu negatyvne.Ale aj tak som ju presvedcila,ze chcem ist a 3.11.08 sme objednany.Ked je chora pouzivame inhalatory Ventolin a Flexotid.
Mozte mi poradit,aky test mi na 100% potvrdi,ze ide o astmu ked nahodou vyde aj ten test negatyvne.A mozte mi povedat ako vyzeraju astmaticke zachvaty.Este jedna vec byvame v zahranici a je tu more a co ja viem more je prospesne pre astmatikou.A ma niekto skusenost s tym,ze za detstva mal astmu a potom v dospelosti uz nie?Podla nasej lekarky je to mozne tak ja neviem.Dakujem vam za rady.
Detska astma
Mozem jej davat bryndzu,tvaroh,cesnakove syry?A co s mliecnych vyrobkou jej mozem davat.A biele pecivo a biela muka?Niekde som citala,ze to nie je tiez velmi dobre.Ze lepsie je tmava muka a tmave pecivo. Dakujem Ti.
Dakujem za tie clanky urcite si ich precitam.
Mozte mi aj poradit ako si udrzat dceru zdravu aby sa na nu nelepili choroby odkedy chodi medzi deti cize od februara je stale chora.
0109, ja odoberam hromadu lekarskych periodik roznych znamych lekarov a kolektivov, ktory sa zaoberaju prirodnymi a nekonvencnymi liecbami. A robim to uz vyse 15 rokov.
Zacal som to zo zvedavosti a postupne to prerastlo na konicek a dokonca nutnost pri svojom vlastnom zdravotnom stave , tiez rodiny a priatelov.
Niektore zo zdrojov najdes v teme Autoimunne choroby, niekedy v maji 2008.
0109, pozri sa na nase clanky na -odkaz odstránený- a na www.ockovanie.org
RNG-Damian:chcela by som sa vas opytat skade toho tolko viete.Zaujima ma to.Dakujem.
0109, zamorene telo je oslabene a aj mnohe atb poriadne nezaberaju.
V Portugalsku to zistililekari, ked mnohe atb nezabrali, ludia co jedli tradicnu polievku s cilantrom(zelena vnat koriandra)mali ovela lepsie zaberajuce atb na tie iste choroby.
Odmorovanie tela cilantrom pozorovali na moci a zistili ze je to velmi silny chelator, tj odstranuje z tela kovy vcitane ortute, olova, hlinnika a samozrejme aj vapnik a horcik, preto si pri intenzivnej chelacii je potrebne doplnat mineraly na kosti.
Chelacia rano, mineralove doplnky vecer.
to s tym ockovanim myslis vazne