Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

neviem

Máte zdravotné problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

babenka

este nieco...vtedy,ked som bola na pohotovosti s tymi bolestami,lebo som sa nemohla ani pohnut,stala som ako socha asi 10min,lebo len maly pohyb svalu a prisesna bolest, tak slepe crevo na chirurgii v poriadku, aj u zenskej ok,a ta mi vtedy povedala,ze to bude CREVO. vraj nie slepe,ale crevo.doteraz si to pamatam.ale nikde ma neposlala,len poradila vyhybat sa chlebu a podobnym vyrobkom...tusim aj maso spominala.
dakujem za vase postrehy a rady.

babenka

danuska, milos, ste zlati,ze ste sa dnes ozvali!!!!
potesili ste ma, lebo od toho priznaku v boku som z toho na padnutie. boli to tam menej,ale stale.niekedy som si myslela,ze to bude pruh. skopirujem to lekarke a zajtra sa o tom porozpravam...aj tie teploty casto mavam...jedno obdobie stale od 37-37,5. neviem,ci to suvisi....ale dost uz o mne.
danuska,tak krasny pobyt doma (inak ja s tym pichanim v creve som na tom tak,ze to boli aj vtedy,ak by som sa prudsie pohla,mozno pri tanci, pri namahe,a potom to boli dlho,kym neprestane.a okrem tychto pohybovych bolesiach ma tam boda aj v pokoji a to uz pomaly 18 rokov)
:)))

Danusa

Ahoj babenka, nevadi, ze si v mojej teme, na zaciatku sme mali rovnake priznaky. Clovek nikdy neviem, ja mozem mat nakoniec tie choroby, co Ty si spominala. Ja mam internet aj v praci aj doma, aj na Slovensku. No problem. Akurat je problem s casom, lebo ked dojdem domov, tak idem ihned prec nieco robit - cvicit, tancovat ... Vzdy nieco. Len sa mi nechce pisat kazdy den, ze nic nove a stale sa citim, ako sa citim a bla-bla. Ved vies, o com rozpravam. U Teba sa aspon nieco deje, u mna to stagnuje z hladiska lekarskeho.Ahoj.

miloš

babenka,tak som si to tu rýchlo prečítal, nazbieralo sa tu toho dosť, napíšem môj názor, ale dnes to už nestihnem, snáď ma aj niečo napadne

babenka

danuska,ahoj! a doma budes mat internet? napises tu nieco?
velmi ma mrzi,ze som sa ti takto vtrepala do temy...myslela som,ze asi budeme mat to iste,ja mam vlastne vsetky tvoje priznaky, ale ako vidim,tak este mnohe dalsie. necham ti priestor, aby sa vyjadrili aj k tvojim.mozno si si vsimla,ze som prepadla aj milosa na teme kto sa prida,lebo tam pisal aj o celiakii, aj na chrovnovi,skusam kde sa da ziskat nejake info.diky za radu,dnes som volala s lekarkou,zatra mam prist,tak uvidim,ako budem postupovat..
tesi ma,ze si sa ozvala,lebo som nevedela,co s tebou,ci uz je nieco poriesene. ahoj

Danusa

Ahoj babenka,ja nie som Ok, ale nejako to znasam. Idem domov, tak velmi ma to nejako netrapi, doma idem k homeopatovi, mozno pomoze. Horsie bude, ked sa vratim a priznaky budu tie iste.

Na Tvojom mieste, by som zacala od zaciatku s chorobami a vylucovat co nemas, lebo inac sa utrapis s tymi chorobami, co nemas a budes si mysliet, ze mas. Nechcem byt mudra, lebo sama mam problem, ale mna neboli na pravej strane ale na lavej. To je nieco ine. Som tu kazdy den, len nemam cas odpisovat, resp. neviem, co odpisat, lebo nemam tie iste priznaky. Som rada, ze dostavas nejake odpovede ohladom Tvojich dotazov. Horsie je to, ze vela ludi sa nevyjdrilo k mojej teme, ohladom mojich problemov. No nic. Nevadi. Drzim palce. Danusa

babenka

boze, ludia,teraz som trochu popozerala po strankach a nasla som toto!
crohnova choroba:
Příznaky onemocnění
Bolest břicha nejčastěji v pravém podbřišku, průjmovité stolice většinou bez příměsi krve, teplotou do 38 °C a úbytkem tělesné hmotnosti. Náhlý začátek onemocnění může napodobit zánět slepého střeva, pacienti jsou často operováni, odstranění slepého střeva však může vést ke vzniku píštělí. Prvním příznakem může být střevní neprůchodnost, při postižení velkého úseku střeva i těžká podvýživa, případně i mimostřevní příznaky jakými jsou např. bolesti kloubů, abscesy či píštěle v oblasti hýždí.
Desi ma ten priznak: bolest v pravom podbrusku!! ved presne to mam ja. uz vari od 14 rokov. myslela som,ze je to slepe crevo,preto som si tam stale davala lad,a bola som s tym 2x na "pohotovost" lebo to bola bolest,ze som sa nemohla ani pohnut!ako keby mi niekto bodal do pravej strany podbruska ihlicou!!
pista, prosim ta, zistia mi to z krvi,ze moze ist o crohna???
:(((

babenka

danuska,zds,ostatni...uz mate po problemoch? pozeram,ze nik nic,tak to je fajn.
milos,ak budes chciet,tak mi napis nieco o celiakii sem.
dakujem vsetkym.
pista, pozdravujem!!!

babenka

pista,dakujem.
nejake vytery si musim porobit na rozbor,tak to by som mala jest predtym tu psenicu,aby sa ukazalo,ak je nieco zle,ze?
vysledky z krvi zatial dobre,na ostatne treba cakat.