Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

nezaregistrovana

Ked nevedia lekari liecit obycajne prdenie .co potom vedia vyliecit ?Vsetko má svoju prícinu.Psychosomatické dovodý ? To co je .Ja vám to poviem .Nechcela povedat lekarka ze neviem , tak povedala - psychosomaticke ...hovno .
Vsetko je v reklame :Espumisan , jogurty... , a všetko je to na piču.

*dolinka*

pre giv-nechapem...koho ti pripominaju???
mas pravdu musi si precistit creva no najlepsi recept na to je aspon z mojej skusenost ovsene vlocky zaliate len vodou tak 7 dni a vsetko sa vycisti :-)

giv

dolinka,nafukuje,ale zo zaciatku,aspon co mam ja vedomosti. kym sa creva nedaju do poriadku,kym sa nevycistia.potom je to poriesene a nafukovanie sa strati a cinnost criev sa zlepsi.ale na to treba asi dlhsi cas ako tyzden...podla toho,ako moc su zanesene.

*dolinka*

prepac giv nesuhlasim s tebou praveze zo surovej stravy-hlavne zeleniny dost dobre nafukuje. ale vazne lekar ti to objasni aj pomoze.

giv

babenka,a co tak vyskusat na tyzden surovu stravu alebo nejaku dietu.ja by som na tvojom mieste aj tak navstivila lekara,aby som aspon vedela,co asi.mozno je to znovu nejaka kvasinkova infekcia,mikoza...atd. nieco,co sa lahko prelieci a navrati,ak prestanes s kapucinami a cokoladami. uvidis,vyskusaj.

babenka

damaxy,vidis...:((
mozno niekomu organizmus stiha dat vsetko do poriadku,ale mne uz asi rok-dva trvaju tieto problemy.viem,"dohukala" som si to ja,tymi cokoladami.vzdy som mohla zjest,co som chcela a nebol problem.ale ako prisli stresy,tak aj bolesti zaludka, zvyseny prijem coko na ukudnenie,nafukovanie criev,teraz por roka riedka stolica...a mozno som mala k tomu predpoklady uz v detstve,ked ma bolievalo to crevo. neviem.raz mi vysli kvasinky v stolici,preliecilo sa atb,ale asi nepomohlo trvalo.
som ochotna aj dietu,ak niekto poradi,tyzden iba ryzu-len ma z nej pali zaha,tak neviem,ako by som to zvladla, iba precistovanie organov pomocou pitia uriny,tak to uz nie.
zds,ak poznas nieco,tak mi daj vediet.dakujem
...dnes som uz 1 kapucino mala...tak posledne,ak to zvladnem :((

damaxy

babenka aj ja som citala dokonca aj v kave ako takej aj v nesce kave ale su urcite hranice ale je to pravda a nasla som to aj na stranke stv relacia test

babenka

denne vypijem 4-5 kapucin. kupujem si tie bezkavove, z cakanky a obilnin. viem,je to vela,ale cim to nahradit?uz je to pomaly jedine moje potesenie,ked ine sladkosti nejem :(

babenka

zds,dakujem.prosim ta,ja ale mlieko absolutne nepijem,z mliec.vyrobkov iba syr-aj to malokedy a jogurty..no to tiez nepamatam,kedy som mala. len to kapucino-teda mlieko v susenej forme.
ako zahajit protiplesnove tazenie? keby som to chcela bez lekara,ide to tiez? prosim ta, zds,porad ak nieco vies. napr.ten hylac mi niekto radil,ale nik este neodpisal,ci v mojom pripade pomoze.nevies nieco?aky prostriedok, potraviny alebo produkty vyskusat?lenze nie moc drahe,tie si nemozem dovolit kupit.
dakujem za odpoved...a tie stresy...co mi ty na to povies??