Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
pomaha henna aj na matne dehydrovane vlasy? uplne ich mam suche a bez lesku. uz neviem co s nimi. aj na dotyk su take o nicom. chcem im dodat pruznost.
aka henna je najlepsia a kde ju kupujete?
ahojte, mna by zaujímalo či sa vám zdali vaše vlasy po použití henny lesklejšie? (lebo vraj aj na to je henna dobra)pretoze som si este nefarbila vlasy a nechcem ich mat znicene ... ale radsej si necham od skusenych poradit:) vdaka
Luciaaaaa, malo by to byt v poriadku. Ja masku kupujem v klasickom obchode a tiez nema viecko,je roztecena aj po okrajoch a smrdi :) Je to take slabsie balenie, ale maska je super :)
áno,tak to má byť,pripájam sa tiež,smrdí to,ale hlavne to pomáha:)
objednala som si masku gestil wonder z mimibazaru. masku som otvorila a nebolo na nej ziadne viecko. len som odkrutila vrchnak a bola hned otvorena. ta maska je aj aj po okrajoch toho teglika kde sa srubuje vrchank. pripada mi ako keby z tej masky bolo odobrate a navyse smrdi to ako pena na holenie :D myslite ze je to v poriadku alebo by som mala napisat tej pani ci je ta maska original?
Mirka, asi si myslela sampony Joanna, nie Lavera :) Joanna stoji tak 2,5 €, Lavera takmer 8 €.