Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahoj Veronika, odporuca sa pockat tak 4-6 tyzdnov, ak chces prejst opat na chemicku farbu. Ale myslim, ze uz mozes dat, nemalo by sa nic stat.
A este sa ta chcem opytat, ze ked si si davala blond hennu na tmave vlasy ci nieco bolo na vlasoch vidiet? Myslim nejake farebne odlesky.
prosim poradtee
minuly rok som zacala s blond hennou ale kedze svoje vlasy od prirody mam tmave tak prechadzam na chemicku hnedu farbu lebo to mam uz nepekne vyrastene. hennu som mala naposledy pred 3-4 tyzdnami. myslite ze by som mala este pockat?
Ahojte :) Tak zasielka dosla, vsetko slubene je dodrzane. Yvette velmi chvalim a odporucam!
Ahojte, v utorok som si objednala hennu v tube od yvette. So straasne zvedava kedy to pride a ci daju slubenu zlavu.
Matuliq> aj ja odporucam od yvette. Urcite sa to aj s postovnym oplati viac ako ta z DM. A pridavam dalsie mesto bez postovneho :) ak si z KE, mozem ti doniest z MI, obcas tam chodim a najblizsie by som si tiez chcela skocit po henu :)
Matulik skus, oplati sa :-) Teraz v lete sa ti budu lesknuť vlasy jak šalene po henne. A navyše maš to pohodlne, pride ti to až domov na doberku a Yvette ma malinke poštovne oproti iným netovým obchodom. Učtuje len tolko kolko zaplati na pošte.
Keby si bola z Michaloviec, tak vieš si to kupiť realne od nej..
vďaka za odpoveď :) škoda že len cez net ale možno skúsim...
Matuliq, hennu od yvette kupis len na hennayvette.sk. V obchode dostat kupit len DM hennu, ale tu ti neodporucam, lebo je nekvalitna a navyse draha, vzhladom na hmotnost balenia.
asi tu už také otázky boli ale predsa skúsim...kde by som kúpila bezfarebnú hennu?napr. tu yvette?dá sa to nájsť v nejakom obchode?