Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Určite chceš uplne čierne vlasy? Lebo shennou to bude asi ťažké, prave čierna pravdepodobne nechytá dobre. Skôr čokoladova hneda je pekna.. pripadne keby si si pridala trocha čiernej..
-odkaz odstránený- tu je forum o henne, skus poyrieť, je to tam prehladnejšie. Najdi si referencie na čiernu hennu
ahojte baby, dlhsie uz uvazujem o henne a konecne som sa odhodlala...chcela by som prejst z tmavohnedej na ciernu...prosim vas nasla by sa jedna ktora ma s hennovanim skusenosti a mohla by mi dat par rad cez mail?? dakujem velmi pekne ! :)
ffzhzh: Vojdeš hlavným vchodom z Trojičného námestia a pri tých dvoch stánkoch zabočíš doprava. Je tam taký malý obchodík s keramikou,hennou a nejakou prírodnou kozmetikou. Nepamätám si presne koľko stojí,niečo medzi 4-5€,ale malo by byť väčšie balenie
shima a kde presne v jednote je ta henna a za kolko ?
Ahojte. Pozná niekto z vás hennu s názvom Hennaperfect? Je to jediná henna, ku ktorej sa môžem dostať,okrem tej z DM,tak by ma zaujímalo, či ju niekto už mal a aké má s ňou skúsenosti.dakujem:) ináč dostať ju v TT v tom komplexe, kde je aj Jednota, keby bol náhodou niekto odtiaľ a vedel by poradiť
mirka - jasne dam vedieť ale bude to trvat trochu dlhšie nakoľko si najprv bude musiet mama nechat vyrásť HC-bordo :) ale ona má kratučky učes takže to ide relatívne rýchlo...a nakoniec som predsa objednala tu egyptsku blond zlatu :)
mirka ty si si dávala aj HC-blond? takže to vieš osobne porovnať super, takže určite tá egyptská alebo ako som písala nižšie čistá lawsonia ešte uvidím a nechcem to pre seba ale pre maminu ja s nou takto sem tam experimentujem :D
Mirka ja som ju este nemala len sa tu informujem :) a myslím tu 250g egyptsku neobsahuje lawsoniu takže by nemala ist dohrdzava su v nej len samé zlte "igrediencie" a este zvazujem aj cistu cassiu je tiež odporučana pre blond a sedive vlasy ale asi skusim tu egyptsku. Pisala som si aj s Ivett ale nema s blond odtienmi skusenosti takze mi ostáva to len vyskusať :)
Tu predavaju cistu cassiu abovata: -odkaz odstránený-
a takto cassia chyta na sedive vlasy-naozaj pekne:
translate.googleusercontent.com