Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahoj, môžem si po hennovaní zafarbiť vlasy klasickou farbou alebo šampónom? Čo to urobí? Ďakujem za odpoveď.
ja si ju nechávam celú noc a niekedy aj cez deň a kráásne mi chytí :) a hennu si druhú daj až po mesiaci
Baby, ak máte niektorá záujem o hnedú hennu Muller z Rakúska, tak predávam nejaké kusy :) 3,90 EUR + pošta. Mne chytá už príliš tmavo, mám skoro čierne vlasy. Rozhodla som sa, že budem používať bezfarebnú a blond hennu, aby mi nestmavovala už viac vlasy. Hnedú len občas na oživenie. Predávam cez mimibazár. Dajte pred to w w w. :) -odkaz odstránený-
ak sa zaregistruješ na stranku Henna Yvette,máš tam potom zlavu.
kolko ma vide postovne ked si objednam dve krabicky henny z tej stranky henna yvette ???
no minule som ju mala asi iba 1,5 hod. a vobec mi nechytila. tak teraz uz necham dlhsie.
super, akurat tmavohnedu som chcela. a planujem potom inu hennu ako z DM, ale teraz to este len druhykrat idem pouzit, tak zo zaciatku som chcela len taku slabsiu pouzivat, kym sa naucim dobre ju nanasat. a hennayvette.sk si neskusala?