Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Aha, annika a odfarbilo ti to vsetky vlasy rovnako, bez rozdielov? nechcem mat na hlave desat odtienov ... fuf ale odradza ma, ze to nie je zrovna setrne, radsej teda nebudem spekulovat, viac mi zalezi na kvalite nez na farbe, ak mam mat po tom pripravku slamu, tak radsej ho nebudem skusat,
ale v kazdom pripade dakujem za odpoved :) keby som nemala take jemne vlasy, sla by som do toho
Inkognito, ja som si ciernu farbu z vlasov stiahla pomocou Garnier odfarbovaca, teda pozor, nie zosvetlovaca, lebo to je cosi ine. musi to byt odfarbovac. a zvladli to tie moje vlasy, uz po prvom odfarbovani boli hnede, a po druhom uz aj bledsie ako moje vlastne, tmavohnede. ale nie je to velmi setrne, no za tu hnedu to stoji :)
Zulah, Heatherka, mate v poste ten vysledok :)
a ten zihlavovy vyvar aj ja idem skusat, zihlavu uz mam nakupenu, potrebujem naspat tie vlasky, co mi za uplynule mesiace vypadali, tak na to idem hennou, zihlavou a vitaminmi :))
Heatherka, ako lupiny? mas nieco nove?
ok, dakuujem...asi to skusim :) kupim v lekarni :D
inkogniko ja mam z bionatural a som spokojna:)
zulah, daj si google vlasy a zihlava a uvidis :D na vsetko mozne, mas ich zdravsie,lesklejsie,dobre posobi na cibulky, cize vlasy menej padaju :) atd
heatherka: chcela by som sa ta spytat, na co je dobry ten zihlavovy preplach vlasov :D diki
ahoj, ja mam lush.Hennu mi nosi bratranec priamo z prahy, kedze na slovensku lush nie je a postovne je dost drahe.ae ked si chces objednat, tak kazdopadne z UK..pretoze tam su lacnejsie a postovne ked si objednas s viacerymi sa da rozpocitat acelkovo ta to lacnejsie vyjde..
ale ale..tu sa vo veľkom hennuje? :)
a baby ktora to z vás používa Lush? odkial jú máte? na Slovensku ju stále myslím nejde zohnať
bože tak ste ma znovu navnadili, idem rýchlo nejakú objednať :)
jankaaa...ty si tuším spomínala, že máš skúsenosti s tým B4 remover, či čo to je... ja by som najradšej stiahla dole tú čiernu (chemickú) čo mám na glóbuse a potom hennovala už moje origoš tmavohnedé vlasy...len sa bojím toho prípravku B4 a následného hennovania :D ty si s ním bola spokojná?
noo ako tu uz bolo spomenute, aka je henna super, tak je to tak :) aj mne teraz kazdy chvali v skole vlasy a vsetci ich hladkaju a ze chcu mat take pekne ako mam ja a tak :D aj ked ja s nimi este niesom uplne spokojna, ale verim ze po case budem este viac :)
noo som zvedava ci ti to chytilo Annika :))
Heatherka, ked som to vymyvala, zdalo sa mi, ze to asi mam tmavsiehnede, tak som zvedava, ked to uschne a hlavne na dennom svetle :)