Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Jochmanka, tak ako píše Heatherka, tie šediny sa ti neprekryjú na 100%. ja mám tiež kvôli jednej chorobe asi od 13tich sem-tam šedivý vlas na vrchnej časti hlavvy a mala som pocit, že ich mám už zničené a keď som si predstavila, že do konca života by som si mala dávať tie chemikálie na hlavu, tak mi došlo zle. Tak som tiež dlho surfovala a vlastne až tu na zdravie.sk som sa dočítala o henne, vďakabohu :) a už si idem teraz v sobotu asi 4x hennovať, už sa tešíím, lebo šedinky už vidno. Ale naozaj škoda, že to nezafarbí ten vlas úplne, i keď je písané, že kryje šediny, ale tak aspoň ten vlas chytí taký oranžový nádych :D lebo tiež používam tú hnedú hennu.
tak som rada, že sa našla ďalšia "obeť" na hennovanie ;)
pocuvajte baby...chcela by som sa spytat ci nahodou neviete, preco neviem nikde zohnat uz tento sampon? freshin.cz
uz ho nevyrabaju alebo co ? :( to je dost smutne, lebo to je jeden zo samponov, ktore som si velmi chvalila :-/
Heatherka, super!! tesim sa :) dufam, ze sa ti to uz nevrati a uz sa budes len tesit zo svojich krasnych vlaskov :) ja som inak vcera zasa hennovala :) zavisla som :D len si musim pomaly kupit hennu, lebo mam uz asi len na jedno pouzitie :-/
Ano, som pripravena na to ze je to dlhodobejsia zalezitost. Precitala som si toho o hene vela. Posledne dva tyzdne som len surfovala po nete a ziskavala informacie. Len ma mrzi, ze som o henne nevedela uz v 18tke. Ale snad sa to da este napravit... Dodali ste mi dostatok odhodlania. Dakujem vsetkym ktori napisali k tejto teme akekolvek pozitivne a uzitocne informacie.
ahoj:) no na prvy sup ti to nemusi chytit tak nebud sklamana. mne to sediny este 100 percentne neprekrylo, ale snad raz prekryjea hennovala som 4x si vlasy.
vela zdaru :)
Ahojte,
precitala som si vela vasich komentarov. Farbenie vlasov hennou ma velmi zaujalo. Zdedila som skore sediny a vlastne asi od 18tich mi vlasy sediveju. Mam prirodzene tmavohnedu farbu a je to dost vidno. Uz 10 rokov si preto farbim vlasy chem.farbami. Vlasy mi velmi vypadavaju. Predchvilou som si objednala henne color hnedu, skusim a uvidim. Verim ze zaberie aj na moje sediny (zalejem kavou a ciernym cajom, orechove listy nemam, ale na jesen nazbieram :). Mam prestavku od farbenia chem.farbami cca 6 tyzdnov. Kym mi pride farba, bude aj 8 tyzdnov. Drzte palce :)
Heatherka, to je vyborne! tesim sa s tebou, lebo viem co to je mat problem s vlasmi :) mne zase vypadavali a prestava to uz celkom vyrazne!! tak sa tesim z toho aj ja.. asi pomohlo, ze som prestala s tymi chemickymi farbami. A vcera som bola u kadernicky na strihanie, mam teraz taky smrncovny uces aj s ofinkou a celkom pekne leskle vlasy, aj ked som pouzila iba raz hennu, aj to z DM. Uz sa tesim na tu skutocnu. Ale aj tak by som si najradsej dala na vlasy zase ten tmavy blond, chemicku farbu, aby som ich mala bledsie... :D
ahojte baby ! lupiny mi miznu, chvalabohu. som ukazala hlavu kamoske, kadernicka a vrevela, ze je to podrazdenie pokozky na nieco. potom som bola so sesternicou, co je medicka posledny rok, a ze su len lupiny, nic viac. ze nemam pekrvenu pokozku.
stale som olejovala pokozku, posledne tyzdne preplachujem zo zaparom z tych orechov. listi a 2x som si dala brezovu vodu s tukom a cuduj sa zvete, uz vobec tie loziska nemam :) a asiprispelo aj vysadenie HAK a mazove zlazy funguju ako maju :)
tesim sa :)
Dobre dobre, ja som chcela vedieť len základ, či sa mi oplatí do toho pozerať hlbšie...:-) Vďaka už som trošku pochopila, tak sa na to pozriem bližšie...:-)) Ja mám vlastne orieškové vlasy svoje, ale mámna nich červenú farbu, tak ale čítala som, že henna chytá podľa pôvodnej farby, tak uvidíme :-))
Dzana, ak si das do googlu vyhladat Henna, tak ti najde ovela viac, ako ti tu niekto napise. Kedze nemas vlastne ani zaklade informacie o tom, tak by to vysvetlovanie bolo fakt strasne nadlho :)). Kazdy chce nieco ine, podla toho si zvoli chemicku farbu alebo hennu.