Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

mirka 23

Usiko, ak dieťa po povinnom očkovaní prestane rozprávať, a následkom je autizmus tak je hriech napísať že očkovanie je bezpečné!
Navyše očkovanie na Slovensku už NIE JE POVINNÉ!

usiko

No, podla mojich informacii ockovanie je bezpecne....nebezpecni su hlupi alebo nezodpovedni lekari, ktorym sa nechce alebo nevedia pozistovat, ci je dieta na ockovanie vhodne......

mirka 23

Mne išlo len o to aby čo najviac ľudí videlo túto reportáž a nech už každý naloží s týmito informáciami ako myslí.

mirka 23

Lilli, ďakujem za tvoju podporu, inak by ma tu potopili. Lebo ľudia na Slovensku nevedia pravdu, a veľmi ťažko sa to mení.

mirka 23

dddd informovať sa neznamená pozerať hlúpe reklamy v telke. Videl si stránku -odkaz odstránený- ? Tam sa skús informovať a nemať len klapky na očiach. Ale názor sa nedá zmeniť z jedného dňa na druhý, to chápem.

babuš

Lilli, ale ja ti predsa tvoj názor neberiem. Iba som napísala vlastný.
a súhlasím s tým, že očkovanie by nemalo byť povinné, iba odporúčané.

Lilli

ddddd upokoj sa, ako ti vnucujem svoju pravdu? beriem ti očkovacie látky? :)
trošku smiešne..
v poriadku už sa nebudem vyjadrovať aby som ti ddd a iným nevnucovala svoju pravdu a nemusela si ma napádať.
Ďakujem mirke za príspevky a video a tiež za slobodnú možnosť vyjadriť svoj názor.
či už s očkovaním alebo bez neho želám vám všetkým, vaším detičkám, rodine i známym dobré zdravíčko.
:(