Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

lleilla

pozrela som si tie prispevky-hmm,neviem zaujat jednoznacny nazor,nevidim do toho az do detailov,urcite,ako vsetko,aj ockoavnie ma svoje pre a proti...(inak ta studia imunologov z USA z roku 1997 ma dostala-a ockovat proti chripke sa nedam,aj ked som o tom uvazovala)ale kolko ludi,tolko nazorov..

radana

mirka,ja mam opacny nazor na ockovanie nez ty,podla mna je nezodpodne nedat dieta zaockovat a tym ho umyselne vystavovat chorobam,ktorym sa da v pohode vdaka ockovaniu predist.Ani moj mladsi syn vzhladom na svoje ochorenie nie je ockovany vsetkymi zlozkami ockovacich latok,ale nedat ho vobec zaockovat by som si nedovolila.Bol by to moc velky hazard,ci sa ti to paci,alebo nie.A nie vsetky lekarky su take,ako tu pises,my mame velmi dobru a mudru pani doktorku,ktorej nerobi problem nam vysvetlit na co sa jej pytame.A vobec sa nezlosti,ani nehapka.Ked mas taku skusenost s lekarom,urcite ho vymen..

mirka 23

Ja som len upozornila na zaujímavú reportáž, nech každý naloží s týmito informáciami ako uzná za vhodné. Nech radšej verí lekárke, ktorá hapká a zlostí sa, lebo sa jej vždy niečo pýtajú, vraví že vo vakcínach je všetko v norme, alôe zabudla pripomenúť, že tú n ormu si určujú výrobcovia vakcín. A to je svinstvo.

mirka 23

Svetlana úplne súhlasím s tebou. Z tvojich príspevkov som sa dozvedela aj niečo nové.
Vieš nemáš šancu presadiť svoj názor, pretože väčšina ľudí je málo informovaná, ale ďakujem za pokus:)

Lilli

babuš mohlo by to byť celkom dobrým riešením, keby sa očkovacie látky nepužívali ako lentilky, ale robili by sa pred tým testy na imunitu. No napriek tomu niektoré očkovania sú naozaj zbytočné. Naozaj do veľkej miery závisí akú máte lekárku, či už detskú alebo všeobecnú. Pretože mnoho mamičiek sa spoľahne na lekárku, veď predsa má vedieť čo robí, výhovorky, že má veľa pacientov a nedostačujúci plat, ju neoprávňuje flákať svoju prácu a neinformovať dostatočne. No napriek tomu mám stále dosť skeptický,neg. vzťah voči očkovacím látkam, ale pripúšťam, že nenesú všetku vinu iba oni, môžme to ešte hodiť na lekárov :)

babuš

Vidím, že nielen medzi odborníkmi, ale aj medzi mamičkami sú názory za aj proti - čo je asi normálka. (čestne prehlasujem, že teraz nikoho nechcem urážať, iba prezentovať vlastný názor)
Stále si však myslím, že rozhodnutie, či očkovať alebo nie by malo byť v prvom rade na zodpovednosti lekára. Mám kamarátku s dvojičkami, chlapci majú odmalička problémy s imunitou a boli z očkovacej schémy vylúčení - a pripadá mi samozrejmé, že by to tak malo byť vždy.
Náhodou poznám aj tú "nezodpovedne vyzerajúcu pani" (ako to tu niekto podotkol) z relácie z čias, keď mala ešte iba troch chlapcov. Už vtedy mali zdravotné problémy, čudujem sa, že pri nich s očkovaním nepostupovali individuálne. Ale to, že sa chorému dieťaťu pohorší po očkovaní nehovorí v neprospech samotného očkovania, ale v neprospech lekára! Aspoň vo väčšine prípadov, je veľmi zriedkavé, aby negatívne zareagovalo absolútne zdravé a bezproblémové dieťa.

palomino

To uz trend neockovat prenikol aj na Slovensko? V USA nemusite dat dieta ockovat proti nicomu...Podla mna je to otras. Este aj psa treba dat zaockovat a dieta nie? Jedna moja byvala spoluziacka nebola ockovana a bala som sa, ze od nej nieco chytim:) Lebo ju vraj mamka nechcela dat. Ona bola sj vyucovana doma, mne to pripadalo, akoby ju vychovali vlky:)) Ja za ockovanie som. Zase tak vela deti autizmus nema a aj tak sa nevie, co ho sposobuje...