Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

mirka 23

Babuš, tak keď niekomu zomrie dieťa na očkovanie, tak aj tak si musí svoje druhé a tretie dieťa dať zaočkovať, nie je to choré? A s tou nákazou je to somarine, lebo ak vďaka očkovaniu zmizne jedna choroba, tak sa vyvinie %dalšia a stokrát horšia v našom prípade je to pneumokok.
ddddd, chápem ťa, je vážne ťažké to čo ste prežili.
Lilli, ďakujem za podporu a za tvoj názor veeeľmi:)

Avantasia

dieta ma protilatky z tela matky len par mesiacov po narodeni.. ale pravdupovediac.. som zmatena z tohto prispevku. momentalne sice nemusim riesit tento rpoblem,ale keby som mala male, tak ozaj neviem..

mj003

Ja som napr. proti očkovaniu proti kiahňam, proti chrípke sa tiež neočkujeme, lebo som bola raz v živote, aj to som bola chorá jak pes. Ale je to aj o tom, že tých typov chrípky je viac. No určite je dobré raz za čas prekonať chrípku(samozrejme bez liekov, lebo tú treba iba odležať, tam lieky okrem analgetík ani nezaberú). Telo musí sem tam aj bojovať s nejakou takou chorobou aby sa posilnila imunita. Ale napr. také očkovanie proti tetanu a TBC schvaľujem. Koľkokrát sa stane, že sa niekde porežete na niečom hrdzavom, železe, a pod. Najma chlapi ktorí pracujú v takých podmienkach?

babuš

Ešte pre Lilli: dieťa chránia matkine protilátky iba cca pol roka po narodení. Potom si musí vytvoriť vlastné. A proti ovčím kiahňam sa celoplošne zatiaľ neočkuje (aj keď aj tu som možno pozadu, ale my sme našťastie neboli u doktorky už rok). Proti mnohým detským "bežným" ochoreniam sa očkuje, aby sa eleminoval ich výskyt v populácii (napr. mumps) - pretože nie vždy majú tieto ochorenia ľahký priebeh.
Súhlasím, že by to malo byť dobrovoľné, ale ja osobne si myslím, že očkovanie prináša menšie riziko ako samotné ochorenie - pri vysokonákazlivých ochoreniach ti silná imunita nepomôže (najmä ak si sa s danou chorobou predtým nestretla), ochorieš tak či tak, silný organizmus akurát môže mať ľahší priebeh ochorenia .

lea

myslim, ze nadavat na ockovanie tak ako som citala v niektorych prispevkoch, je extrem. mali by ste sa tesit, ze existuje ockovanie, inak by sme dopadli ako v minulosti. ockovanie nebolo a ked prisla nejaka epidemia (cierny mor, TBC, cholera, spanielska chripka atd.) nezriedka vymrela aj polovica populacie. prezili iba silni jedinci, na co sa v sucasnosti pri zdravotnom stave, aky prevlada, urcite neda spoliehat

ddddd

lilli... nikto tu nehovorí o chrípke ak si si nevšimla,
ale na druhej strane ti neprajem, aby si prežila niečo také ako ja... je to na dlhé rozprávanie, ale možno by si zmenila aj názor na očkovanie v niektorých prípadoch. ver tomu...

Lilli

mylná- ospravedlňujem sa.

pozri dddd ak si za očkovanie, tak sa očkuj, veď v podstate sa aj tak musíme.
áno mám- jedno.

Lilli

Hlavne je veľmi milná informácia, to, ak si myslíte, že ak sa dáte zaočkovať napr. proti chrípke alebo tubere, že tým, že ste zaočkovaní, na ňu neochoriete.