Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

lea

tbc je nahodou velkou hrozbou sucasnosti. je lahko prenosne a bakterie dokazu vegetovat napr. v prachu, na ulici, niekolko rokov. pri velkom pocte bezdomovcov napr. v Bratislave je velke riziko styku s nakazou, kolko bezdomovcov sa casto prevaza MHD. tiez je otazkou velka migracia obyvatelstva

svetlana6

skor ide o to, aby bolo dietatu pred ockovanim spravene aspon imunitne vysetrenie, ktore by potvrdilo, ci patri alebo nepatri do rizikovej skupiny. taketo vysetrenie sa neda spravit dietatu len par dni po narodeni (napr. TBC sa ockuje este v porodnici)vakcina proti TBC nezabrani tomu, aby dieta/clovek ochoreli na TBC. iba dokaze ulahcit priebeh ochorenia. najviac rizikovou skupinou su muzi od 40-60 rokov a nie deti. napr. v cechach nemali tento tento rok jedine dieta do 9 rokov chore na TBC. su ovela vacsie nebezpecenstva, ktore ohrozuju zivot deti a nie TBC.

lea

mirka, bola by som naozaj zvedava ako by pan z Homeopatickej asociace liecil TBC alebo pneumokokovu infekciu. ak len homeopatikami, to by mohla rovno prist pohrebna sluzba. mam velmi dobre skusenosti s homeopatiou, ale na akutne ochorenia nestaci.

lea

Mirka, ja som si to pozrela, vsak je tam minimalne tolko nazorov odbornikov v prospech ockovania, kolko proti. zatoze sa redaktorka produkujuca relaciu postavila za nazor proti, nemusi to byt spravny nazor. relacia bola spracovana dost tendencne. a ta pani so 4 detmi vobec neposobila doveryhodne. ak maju geneticku predispoziciu v rodine, nie je to pripad vacsiny populacie.

radana

Ja suhlasim s nazorom Ley.. Ved vela chorobam sa da ockovanim predist,co sa v minulosti nedalo a ludia zbytocne zomierali...

mirka 23

Lea, v medicíne sa nepostupuje podľa štatistiky, ale podľa toho, kto koľko nahrabe peňazí, nikomu nezáleží na tvojom dieťati, každému záleží na tom, koľko z neho bude mať zisk.

lea

mirka23 neviem kolko je percent deti, ktore postihnu po ockovani nejake nasledky, zrejme menej ako 1 %, ale 99 % deti pomoze. zial v medicine sa postupuje podla statistiky, s tym nic nenarobis, treba mysliet na tych 99 % deti, ktorym ockovanie pomoze.