Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

ddddd

nenapadám všetkých lilli, ale iba teba. lebo si myslíš že ty jediná máš pravdu a vnucuješ ju tak okato... že sa nedá na teba nereagovať. prečo si myslíš že sme neinformovaní, keď sme za očkovanie. Práve ty by si sa mala viac informovať...

mj003

babuš, tak to nezávidím, ja už v živote nechcem zažiť, to čo som zažila s malou v nemocnici. Dieťa, ktoré je živé, usmievavé, sa zrazu premenilo na bledú "mrtvolku", ktorá lan pozerá do prázdna a nevládze sa pohnúť. Trasie ma zima pri tejto myšlienke. Poraď sa s lekárom a určite daj očkovať. Ale to bude zrejme možné ak vírus nebudete mať v tele. Možno zoberie vzorky stolice a povie vám ako ste na tom. Ja by som určite kúpila vám všetkým poriadnu dávku probiotík. Ja som tiež sama dávala dcérke lebo vraj ten rotavírus úplne zničí floru.

babuš

Lilli, ale ja ti predsa tvoj názor neberiem. Iba som napísala vlastný.
a súhlasím s tým, že očkovanie by nemalo byť povinné, iba odporúčané.

ddddd

no však presne o takých rizikových skupinách hovorím, len škoda že ja jeden prípad poznám. kamoške sa narodili dvojičky, a jedno bábätko malo nejaké problémy s pečeňou. Ale kedže pediatrička tento problém neodkonzultovala s odborníkom a to maličké zaočkovala, tak chúďatko na náslekdky toho zomrelo...

Lilli

ja si myslím, že každý má mať právo na svoj názor- svoj názor aj na očkovanie. Neviem dddd prečo teraz všetkých čo sú proti napádaš.
imho hovoríme o očkovaní ako takom- čiže aj o očkovaní proti chrípke atd.
babuš vlastné protilátky si dieťa vytvára aj pri prekonaní choroby a očkovanie tomu zabráni. Ako bolo odprezentované aj v názoroch lekárov v spomínaných príspevkoch, netušíte aké ďalšie látky sa v očkovacej látke nachádzajú. Očkovanie je proste chem. zásah do organizmu, čo nikdy nenarobí dobrotu. Akceptujem, tých čo sú za očkovanie, pokiaľ sú dostatočne inromovaní a napriek tomu majú názor áno na očkovanie- ide o vaše zdravie, vaše dieťa. Akceptujte tých, ktorí sú proti.

babuš

mj003, áno rotavírus. Hnačky, zvracanie a pod. Mali to predtým viacerí v škôlke (diagnostikované od lekára), už som dúfala, že nás to minie, asi sme boli poslední. Krátky priebeh, akurát že ja sa z toho nikdy nemôžem spamätať.

ddddd

neviem babuš... opýtaj sa lekárky,
ale postupuješ dobre, po lyžičkách vodičky alebo čajík aby dieťatko nebolo dehydrované, lebo ono je hladnučké a veľmi sa nahltá a potom aj tak všetko vygrcá

babuš

Mirka, ak niekomu zomrie dieťa po očkovaní (našťastie také nepoznám a nikomu to neželám), je to určite rizikový faktor a každý normálny pediater zváži očkovanie ďalšieho dieťaťa. A ak nie, treba ho vymeniť!
Ale stojím si za svojím názorom, že očkovanie je menšie riziko ako ochorenie - a teraz myslím čierny kašeľ, TBC, pneumokoka... Ja nepíšem o chrípke, či hepatitíde - tu treba naozaj posilniť imunitu a naučiť deti základom hygieny už od mala.

babuš

ddddd, za akých podmienok sa očkuje proti rotavírusom? My sa s tým trápime pomerne často (častejšie, ako by som chcela) a vždy celá rodina. Zatiaľ sme síce v nemocnici neskončili - ale dvakrát to bolo o chlp - naučila som sa deťom dávať vodu po lyžičkách (vždy iba trošku, prestávka a tak stále dookola, celý deň). Aj minulý týždeň sme to mali, našťastie tentoraz to nebolo také hrozné (ale ani príjemné).