Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

lleilla

SANDY21-dovolim si odpovedat za lienuliatko,nie,nestuduje,ale lienuliatko je buduca medicka:,co samozrejme neznamena este,ze aj buduca doktorka.Ale na svoj vek,aspon podla mojho nazoru,je to rozumne dievca.(..a teraz som zvedava,ci budu reakcie aj ohladom mojej laickosti:))

lenuliatko

no neprecitala som si vsetko teda lebo nemam az tolko casu ale kazdopadne zaujimave.waw..nevedela som doteraz ze je stym az taky velky problem.ale co ma zaraza je ze nas nutia svoje deti ockovat.ja ked predsa nechcem a niesom rpesvedcena otom ze to potrebuje nedam malu zaockovat.a ja chcem aby sa moja dcera vyvijala normalne a ni napchata nejakymi nebezpecnymi vakcinami o ktorych nic neviem.a imunita potom ostava kde?to uz nic nenechame na nas vlastny organizmus aby sa vyrovnal s niektorymi ochoreniami ktore je priam potrebne prekonat aby sa organizmus posilnil a aby sa ziskala imunita na niektore ochorenia.ja uz fakt nemam ani slov na toto.a to som zaregistrovala az teraz.o mesiac rodim a zacinam vazne uvazovat co urobim ak ma bude lekar tlacit do toho.ved imununitu si mozeme posilnovat aj inac ako vakcinami.vitaminy ovocie zelenina zdravy zivot.a napriklad aj ockovanie proti rakovine krcka maternice-nemam nato jednoznacny nazor.na jednej strane si myslim ze je fajn ked sa daju mlade dievcata zaockovat na druhej strane si myslim ze pravidelne kontroly by boli tiez dobre riesenie.no neviem.v tomto smere sa moje vlastne nazory rozchadzaju.

lenuliatko

dakujem za kontakt.pozriem si to urcite este dnes a potom ti poviem svoj nazor.ale zaujima ma to z hladiska aj ako buducej lekarky a z hladiska toho ze o mesiac rodim a rada by som teda vedela ci mam dat malu zaockovat.ja som vsak zastanca toho ze netreba dieta dat zaockovat proti vsetkemu.akos aude potom vyvijat imunita?dieta nezvladne tolko vakcin podla mna a imunita je v keli.ja som nebola zaockovana na vsetko a som tu zijem a valala soms aja v blate aj v piesku aj som mala vselijake choroby.

lea

a vsetko hadzat na ziskuchtivost vyrobcov vakcin.. ked uz sme paranoidni, co ked trend neockovat podporuju konkurencne farmaceuticke firmy(mozno sa malo minaju drahe lieky proti tbc :-)? podla mna sa pravdu my obycajni ludia nedozvieme, urcite nie ani bezni lekari, ktovie kto taha nitkami v biznise a urcite nie na Slovensku, taketo veci su riadene globalne

lea

Ach, Mirka, ty sa na tu reportaz v palbe upieras ako na bibliu. Vies kolko je na Markize tendencne a manipulujuco spracovanych reportazi? Staci si pozriet Reflex. Radsej si nastuduj nieco doberyhodne a potom nam to tu prezentuj, ale nie preboha na zaklade laickej reportaze v Palbe

wwwww

mirka, nehnevaj sa, ale kazda minca ma dve strany a upinat sa na damianovu stranku a to, co povedali v Palbe...Nepovazujem to za relevantny zdroj informacii. Osobne sa nedavam ockovat proti chripke, lebo je nezmysel dat sa ockovat proti minulorocnym virusom. Taktiez hpv vakcinu si nedam, kedze je na svete este len kratko. Dieta ockovat dam. Apropo, kolko postihnutych deti poznate, ktorym sa to stalo po vakcine? Haaaa?

mirka 23

www.markiza.sk...
Lenuliatko, tu sú diskusie k tejto reportáži.
A rozmýšľam, že je to sranda keď sa chystáš študovať medinu a budeš čítať toto:)

mirka 23

No Lenuliatko, kým ešte máš čas :) tak sa popozeraj aj po iných stránkach. Dobré sú aj komentáre na Markíze hneď pod príspevkom. Píšu tam aj mamičky svoje skúsenosti. Tiež si určite pozri Damianovu stránku -odkaz odstránený-
Radana, ja som nevravela o svojej lekárke, ale o lekárke, ktorá sa vyjadrovala k očkovaniam a tá moderátorka ju priviedla do úzkych svojimi otázkami. Ale je super že máte takú lekárku, lebo dnes nie je jednoduché nájsť dobrého lekára.