Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
ja som odpustila, aj mi bolo odpustene, preto pisem tak ako pisem. Teraz mu to uz povedala, resp napisala a je to na nom, ja dufam a verim ze odpusti
Mne osobne by to frajer neodpustil, raz sme sa o tom rozpravali. Proste je to ponizenie toho druheho, co ti veri a vklada do teba vsetko. Teba by to neranilo?Odpustila by si mu? A ak je to jedinec so slabsim sebavedomim, uz ti nebude nikdy verit. A ver tomu, ze by sa to nedalo dokazat,keby si mu to zamlcala. nech si druhi hovoria co chcu, ale keby si zatlkala, tak by veril tebe.
viete, ona uz pokazila vsetko, co doteraz budovali...
igua, takze kastracia? :) ty si tiez asi mila, prijemna a citliva zena
kolkanka, chlapi su v tomto strasne jesitni...oni neveru neodpustaju...no som zvedava ako ti to dopadne
orgi...ty si myslis, ze chlap ktory dokaze odpustit je debilko pod papucou?? A co ked len tak velmi miluje, ze dokaze odpustit, aj ked nie zabudnut???
kolkanka, ja som tiez priatela podviedla..raz..ale bolo to z ineho dovodu...proste ja som si myslela, ze ma podvadza on, lebo bol zenaty....a nechcel sa o osobnych veciach velmi bavit. myslela so si, ze ma vyuziva. chcela som sa mu pomstit, vykaslat sa nanho. a to vsetko sa stalo preto, lebo sme k sebe neboli uprimni. lenze som ho lubila a nedokazala som mu klamat. cely tyzden som preplakala a potom som mu to povedala. a potom nastali najhorsie dni v mojom zivote, lebo mi prisahal, ze ma nepodvadzal a citila som sa, ako by som ho zabila...doteraz nechapm, ako mi mohol odpustit. potom bola nas vztah taky dost divny. a potom podviedol on mna. tak to bola tiez poriadna rana, ale tiez sa mi s tym priznal. vtedy sme spolu chodili pol roka. a potom sme zacali odznovu, vsetko. a doteraz sme spolu a budeme spolu az do smrti, lebo sme spriaznene duse.
kolkanka...
máš tu názory aj druhej strany, nie len nás žien...
asi si ich radšej mohla poslúchnuť. Oni vedia čo hovoria
Nic mu nehovor. Ak to pre teba nic neznamenalo, tak si to nechaj pre seba. Len by mu to vrtalo v hlave. Pouc sa z toho a nestresuj. Ak to uz nezopakujes, vsetko bude v poriadku. Hlavne si daj v hlave do kopy, ci ma sancu sa to od niekal dozvediet, lebo to by bolo este horsie ako keby si mu to povedala.