Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
Hej, uprimnost je dolezita, ale aj za cenu, ze tym pokazi vsetko co doteraz budovali?
Navyse chlapi su jesitni a ako sa tu uz spominalo, tak zeny este mozno odpustia, ale chlap nie. To by musel byt uplny debilko co je pod papucou.
noo doteraz to bolo v tvojích rukách...
odteraz je to všetko už len v jeho rukách.
ale možno nás prekapí a odpustí ti.
možno nie teraz, možno to ude trvať dlhšie
malinovka aj tebe dakujem, myslite na mna teraz vsetky prosim, aj vy co ste mi radili, nech mlcim, viem ze ste to mysleli v dobrom, ja ale mojho priatela naozaj milujem a nedokazala by som to v sebe dusit, prosiiim, nech mi to odpusti, prosom, prosim
mala si mu radsej povedat do oci, osobny kontakt by bol lepsi, ale chapem, ze to asi nedokazes. Tak mu napis sem, nech si to precita a budem drzat velmi paste,aby ti odpustil
Igua dakujem ti, aj ja som toho nazoru, aj ked som takto strasne pochybila, naozaj by som to uz niekdy nechcela zopakovat :(
tak to si teda veľmi zle urobila...
mala si nazbierať odvahu pozrieť sa mu do očí a povedať mu to.
mne keby poslal niekto iba smsku tak to beriem za definitívny koniec a poslala by som toho dotyčného aj po 20-ročnom vzťahu do pi..
oooo, on mi pise, ze nechape a ze domov pride asi az za hodinku, sa aj zblaznim povtedy, neviem co mu mam odpisat..
no vyborne! a potom, ze svet je plny zla, ked kopa obycajnych ludi ma taketo nazory..
klamat, podvadzat, kradnut a vrazdit len do toho! hlavne sa to nikto nesmie dozvediet. je mi z toho zle.
aky je to vztah bez uprimnosti? ved to nie je ani laska...to je pretvarka. aj ja som mala kedysi hociake nazory...ale zivot ma naucil, ze clovek moze byt v partnerstve stastny a spokojny len vtedy, ked je uprimny. a som stastna, ze mam toho chlapa, ktoreho mam. lebo mat takeho kretena, co si mysli, ze co oko nevidi, to srdce neboli, tak ho rovno vykastrujem.
kolkanka, kazdy robi v zivote chyby...ale len malo ludi je cestnych. pocuvaj svoje svedomie. uvidis, ci ti nebude vadit pozerat sa mu rovno do oci a klamat..a spat s nim a klamat..drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne.
mne sa stalo to iste lepsie nic nepovedat ak si nechces pokazit vztah....
vsetko co ste spolu vytvorili za 6rokov co ste spolu pokazis....
ja som to nevydrzala....napisala som mu sms a nazov tejto temy tu a nech si to precita, ked pride domov. Som strasny slaboch a nedokazala by som to dostat zo seba priamo jemu do oci, zoziera ma strasna hanba a zaroven aj strach ako to dopadne, snad som neurobila spatne.. :(