Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
orgi a ked sa to dozvie od cudzich?? Pise, ze zije v malom meste a v tom sa tak lahko nic neutaji. Ktovie s kym ho podviedla a akym ludom sa pochvali ten dotycny. Bude lepsie ked sa to dozvie tak? Myslim, ze to urcite bude znamenat rochod. Neviem preco by mala prenasat starosti na neho, ved ju to mrzi a dlho, mozno aj cely zivot bude mrziet.
kazdy dlhodobo stabilny vztah funguje na principe:
"co oko nevidi, srdce neboli"
malinovka, nemas pravdu, je to blbost co hovoris. Urcite by jej odlahlo, ale naozaj by preniesla tu starost aj na priatela.Uz navzdy by to okazilo ich vztah. Pri kazdej vhodnej prilezitosti by jej to vycital a uz by ju nebral tak ako doteraz. Mozno by si povedal, ze ked moze ona, mozem aj ja. Uz by nemala prenho taku cenu. Toto by ostalo medzi nimi uz navzdy ako nejaky cierny bod.
Kolkanka, ja viem, ze ta to vnutri hryzie, ale raz to preboli a ked budes o tom vediet, tak priatel nie a vas vztah sa nepokazi. Teraz mu mozes povedat, ze mas nejake zle obdobie alebo depku,preto sa mu vyhybas.Ale urcite zatlkat a zatlkat.
rybka uznavam, ze mas pravdu, ale ked sme sa uz my dvaja nasli ked smeboli tak mladi, tak co sme mali robit? Mali sme si povedat, ze terau si ideme uzivats inymi a ked budeme mat 22 a co to za sebou, tak budeme konecne spolu? Ach nie je to naozaj tak jednoduche :(
v ziadnom pripade mu o tom nehovor
skusila si, zistila si, ze to neni nic pre teba
takze to uz neries
kolkanka,urcite mu nic nevrav..lebo ulavi sa akurat tak Tebe a on sa tym bude trapit...inak celkovo si myslim ze clovek by mal vystriedat viac vztahov aj viac chapov v posteli...nechapem ako moze vydrzat vztah od 16 rokov...potom bude svadba,dieta a skor ci neskor jednemu z partnerov zacne vrtat v hlave ze si moc neuzil atd...takze moj nazor je uzit si, povystrajat aj hluposti ale potom je clovek aspon vyspely a vyrovnany a nezacne vymyslat v tridsiatke...
no som zvedavá ...
daj potom vedieť ako si dopadla
hej mozno by som na to myslela, keby som to neurobila, ale teraz skor myslim na to ze som to nemala urobit :( rozhodla som sa, ze mu to poviem... neviete poradit ako by to bolo najlepsie? Aby to naozaj pochopil, ze viem ze som urobila tu najvacsiu chybu, ale poucila som sa, ze uz to nikdy nespravim
zakazane ovocie najlepsie chuti- chlapi vedia o zenach, ze su to mrchy, ale nikto z nas si nechce pripustit, ze aj ta jeho, takze neveru vacsinou neodpustame.
komu tym pomozes, ked to povies? iba sebe, ten tazky balvan ponesie potom on. a nikdy ti to nezabudne, to mi ver. a okrem toho, keby si to s tym druhym neurobila, stale by ta pokusala myslienka skusit to. takto to uz aspon vies