Toto som teda naozaj nechcela... :(

Príspevok v téme: Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka

Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(

m_i_r_e_c

podla mojho nazoru si mu nemala pisat odkaz na tuto temu, lebo ja byt na jeho mieste bol by som len viac vytoceny, ze to este aj prepieras na nete, aj ked ta nikto nepozna, citil by som sa ako uplne neschopny chudak

...

no už je to teraz jedno moja...
ostáva ti iba čakať, aj ked si myslím ze by si najlepšie urobila, keby si sa s ním o tom porozprávala, a nemala si ho posielať sem čítať toto. Proste si si to uľachčila ty, ale jemu nie

kolkanka

...tak teraz uz to bude vediet, ak sem pride, tak si to uz precita, moc znamych teda v cechach nemame :( ach jaj som teda poriadna hus, no nechcem sa ucit klamat, vzdy sa mi to priecilo, ale ja uz neviem...

...

lebo tým pádom je to horšie že ho pozná ... lebo keď sa ťa opýta že kto tak mu to určite musíš povedať
keď už povieš A musíš dopovedať aj B

kolkanka

igua dakujem, ale pridem ti ako poctivy clovek ked som takto sklamala? mne uz ani nie :(
Rodrigez vdaka, ze aj ty ako chlap si obmakol a prajes mi tiez nech je vsetko v poriadku, a ten druhy nebol lepsi, boal to uplna katastrofa, vidim, ze moj priatel je pre mna stvoreni aj v tom.
... poznaju sa, ale je to skor moj kamarat ako jeho, zije v cechach, ale chodieva casto domov