Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
no dobre to je môj názor,
ale fakt by som rada vedela... že s kým si kolkanka urobila. Pozná on toho chalana?
kolkanka kazdy robi chyby. Ak mu das najavo ze on je ten jediny a pravy, bude to OK. Chvilu mu bude vrtat v hlave co sa stalo. Ale za ziadnych okolnosti mu nedaj nanavo ze ten bol lepsi, alebo ze na to myslis. Proste musi vediet ze existujes len ty. Ja som tiez spravil par krat blbost a viem ako sa citis. Preto aj viem ze sa to da prekonat. Kazdopadne drzim palce.
... prave naopak, ak by mu to nepovedala, vztah by nebol uprimny. a ak jej odpusti, chce to len cas. a ver mi, ze na to nebude potom mysliet kazdu noc, ked si spolu budu lihat do postele. neda sa na to sice zabudnut uplne, ale odpustit a zmierit sa s tym sa da. poznam to z oboch stran.
rodrigez, som si ista, ze ma nepodviedol, velmi sa mame radi, snad aj nam vsetko dobre dopadne ako aj Malinovke. Rodrigez ale mas pravdu, som strasna truba a som aj uplne rozpalena od strachu, ide mi hlava prasknut a este sa snazim nemysliet na to ake to bude, ked s po tom vsetkom znova stretneme, ak sa este niekedy stretneme...
kolkanka, hrozne ti drzim palce! vidim, ze si cestny clovek. a takych je fakt velmi malo :(
taký vzťah už nikdy nebude úprimný ...
ked si bude stebou ľahať večer do postele... vždy si spomenie na to, že ako a ským si to robila...
ozaj a pozná aj on tú dotyčnú sosbu? lebo som si istá, že bude chcieť vedieť, že kto to bol...
vztah by mal byt zalozeny predovsetkym na dovere a uprimnosti.Nuz ale sto ludi, sto chuti:-D
kolkanka, dobre si urobila,že si mu to povedala. Vyskušala si, popálila si sa, a oľutovala a teraz si v samých výčitkách. Vzťah by mal byť založený na úprimností, len tak prežije. Ak by sa to dozvedel od iných, stratil by v tebe natrvalo dôveru. aj druhá šanca existuje. Možno si mu nemusela hneď napísať, ale keď to bol len nadpis "Toto som teda naozaj nechcela",tak aspoň si začala a teraz určite pokračuj a povedz všetko. Podľa mňa ti to odpustí.
buduci golem, by si sa cudoval, ale som. a chlapov mam v podstate radsej ako zeny...a urcite by som nekastrovala ziadneho cudzieho chlapa, ale ten moj je specialny, lebo je moj. :) a aj tak neviem, ci by som mala guraz vykastrovat ho, ani keby mi spravil hocico...ale mala by som na to 1000 chuti.
Malinovka, ty si asi strasny romantik. Ale ja poznam trochu psychiku a ver tomu, ze chlapi su hrozne jesitni. Ak je chlap taky, ze strasne miluje a odpusti, tak je to v tom, ze je naviazany na tu babu a sam sa potom otrasne zoziera.