Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
s Ondrom???Co sa vychrape s kazdou?????
ja som to tiez necakal
ani nevies ako sa hanbim teraz, asi som naozaj slaboch a neviem ci mi to odpustis :( stalo sa to tento vikend u Ondreja S. na chate... ja ti prisaham, ze uz nikdy nepojdem nikam bez teba, len prosim odpusti mi to
precital som si nazory ostatnych, ale svoj si neviem utvorit.Asi budem potrebovat cas alebo pomoc.Je toho vela na mna, neviem ci to zvladnem
ale preco si mi to nemohla povedat do oci a vytahujes to sem?Kedy?Ako?A s kym?
nechcem aby si si myslel, ze sa skryvam za ostatnych an tomto fore, chcela som pomoct vyrovnat sa s tym
ja som uplne hotovy,preco? preco tu? a preco prave ty?
nechajte ich už terza na pokoji keď sa našli ...
a niekedy sa lepšie píše ako rozpráva
pripadam si naozaj ako handra teraz, nechcela som ti klamat, stalo sa, viem ze teraz to bude pre teba a nas vztah tazke,ale prosim skusme to
kolkanka, uz som to tu pisala, kazdy robi obcas chyby a obcas aj obrovske chyby...ale dolezite je, ako sa s nimi vysporiadame a ci ich potom este niekedy zopakujeme. raz darmo...najlepsie sa uci na vlastnych chybach.
podla mna si dobry a cestny clovek, ktoreho slabina alebo zla stranka spocivala vo zvedavosti a neuvazenosti a mohlo to byt sposebene nedostatkom zivotnych skusenosti...asi takto by som to povedala. cely zivot sa ucime a hladame...
dufam, ze to nevyzera, ze zlahcujem situaciu...lebo to bola fakt obrovska sprostost, ale chcem ta povzbudit! a co pisem, je uprimne.