Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka, sa necuduj, pripada nam to vymyslene, tak srandujeme :)
lebo ak je to naozaj, tak si fakt riadne vytreta, ze mu to das vediet takto relativne verejne
ja som si vtedy vypocula desiatky nadavok...tak vela stastia. a uz to tu nerozoberaj radsej...to nie je zrovna rozumne
je mi to strasne luto kolkanka
... on by ma nikdy neposlal do r.. tak nikdy nepovie, ale srandu si robte..
to je pohoda, zivot ide dalej :)
kolkanka, ak je to pravda tento tvoj pribeh tak jedine co ti mozem povedat - tak Ti treba...
tak vam dakujem, napial mi este sms, ze ma nechce par dni viediet a ze mate pravdu, ze som trapna s tym ze som mu to dala vediet cez forum :( asi je to stratene uz :(
dajme si pauzu, ja to musim nejak predychat, teraz nedokazem nejak uvazovat
a rovno sa môžeme podpísať nickom dick a kolkanku rovno poslať do r...
nechapem...ona si z nas asi fakt vystrelila...