Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
vecernica, uz mu to povedala... Lilli, velmi pekny a trefny prispevok a znie ako od cloveka, co uz ma nieco odzite.
Ešte niečo, keby sem ľudia nevypisovali svoje vlastné osobné problémy a fórum by sa pridŕžalo zdravotných vecí a zdravotných problémov, neboli by vo fóre hádky, určite v minimálnom množstve. Nechápem jednu vec, kolkanka urobila si chybu, je to tvoj život, tvoja vec, tvoj problém. Chyba= následky. Nechápem na čo to sem vypisuješ, tu ti aj tak budú iba nadávať, lebo však oni to nikdy nespravili a im sa to nikdy nemôže stať. Nechápem, prečo si to nenecháš pre seba alebo to neriešiš so svojím priateľom. Za chyby sa platí a svoju sračku si každý musí vyriešiť sám, keď si ju už spravil.
nic svojmu priatelovy nevrav.Naco, ..aspon to bude menej boliet a ty si to musis vyriesit sama .Vacsina prvych lasok nezostava spolu az do manzelstva. A ak aj zostanu tak sa vacsinou rozvedu.{je par vinimiek co zostanu s jednym na cely zivot ale to su VYNIMKY.
Toto fórum bolo super, dokiaľ sa sem nenasáčkovali vzťahovačné ženy. Nevera nie je správna, ale človek je tvor omylný, dokonalosť neexistuje a práve ten ktorý vyhlasuje, že on to nikdy nespraví a jemu sa to nikdy nemôže stať, tomu sa to stane.
Nepáči sa mi jedna vec a už to napísalo viacero ľudí vo viacerích témach. barbinka ty si dokonalá, ok, ale neobťažuj svojou dokonalosťou iných ľudí na tomto fóre. Pokiaľ niekto napíše opačný problém, v tom momente ho pár vzťahovačných buchiet napadne a odsúdi. klarka12 vyjadrila svoj názor, nikde v tom príspevku však nečítam, že by bola sama podviedla alebo by sa dala nazvať hanlivým menom, či odsúdiť. V živote je potrebné odpúšťať, pretože ak raz vy urobíte chybu a to si buďte istý, že ju urobíte- pretože ľudia robia chyby, nie sme stroje, tak niekto neodpustí vám.
Pre vzťahovačné žienky ktoré nedokážu rozdýchať iný názor než ten svoj, prosím vás založte si vlastné fórum, kde nebudete musieť akceptovať odlišný názor iných, pretože diskusné fórum znamená, veľa ľudí s inými názormi, prispievanie vlastnými názormi, hovorí sa tomu tiež sloboda prejavu.
Zdar!
ps- tak a teraz môžte nadávať aj mne, upáliť či ukameňovať ma a milión ďalších ktorí vyjadria svoj vlastný názor.
boooze, tak sa do mna zacnite vsetci obuvat, napisala som cest vynimkam, ak vies citat.
pisem svoj nazor:
chcela si to len vyskusat a tym to malo hasnut?booze ludia vy vobec nemyslite na to ako to tomu druhemu ublizi?je to strasne smutne ked jedna strana je uplne oddana a druha vymysla hluposti..vidim to aj vo svojom okoli =(ja keby som podviedla mojho chrobacika co je nemozne by som mu to urcite povedala petoze by som sa mu uz v zivote nedokazala pozriet do ociek...my sa strasne milujeme a planujeme svadbu...
a este jedna poznamocka ked si ches uzivat tak nemaj vztah...vybur sa uzi si a potom si hladaj stalu lasku...
moja ty co tu davas ze kazdy niekedy niekoho podviedol???tak to uz toto odkial mas prosim ta?za to ze sa posmyknes ty sa musia aj ostatni????alebo ako?
cest vynimkam, len som chcela pocvedat, ze to nie je koniec sveta.
klarka: láskavo nerozprávaj, že to každý niekedy urobil. NIKDY som žiadneho svojho priateľa nepodviedla. možno ty si taká, ale za to nemusíš tieto svinstvá prisudzovať aj ostatným.
no, nech hodi kamenom, kto je bez viny, kazdy to niekedy urobil, tak tu nemoralizujte. preco by ten vztah nemal mat uz zmysel?? kazdy sa moze posmyknut, ved nie sme dokonali a nemyslim si, ze tym sa konci svet. to, ze podvediem, neznamena, ze prestavam v tom momente lubit, ani ze sa to nutne musi opakovat. sice u niektorych to tak je, ale vacsinou sa jedna o momentalny skrat..