Toto som teda naozaj nechcela... :(

Príspevok v téme: Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka

Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(

Lilli

buduci golem asi takto?
NIKDY TO NESPRAVIM, NIKDY NEPODVEDIEM, NIKDY SA MI TO NEMOZE STAT..
vtĺkajú si do hlavičky opak toho čo túžia spraviť.
barbinka nauč sa nesúdiť ľudí ani podľa ich názoru, hoci mám iný názor a mám už celkom dosť rôčkov, tiež sa mi doteraz nestalo aby som niekoho podviedla..
barbinka ešte niečo k tebe, v príspevku od klarky nebol badateľný žiadny útok, veď vravím...vzťahovačné ženy i za môj príspevok sa tu teraz celá červená v tvári ako račiča rozdrapuješ a prekrucuješ svoje vlastné slová.. Nezaujímaš ma barbinka, nie je podľa mňa na tebe nič zaujímavé, len ma hnevá, že si nafutrovaná doslovne v každej téme o ktorej nemáš ani páru a prezentuješ svoje dokonalé názory, samozrejme na tom nie je nič zlé, problém je ten, že ty svoje dokonalé názory nútiš iným, biješ sa do pŕs že iba tvoj názor je správny a ostatných s iným názorom odsudzuješ a urážaš. Zamysli sa nad sebou, už ti to povedalo toľko ľudí, ale všetci sme iba úbohí blázni, ktorí si vymýšľame a nemáme pravdu. Nepoznám ťa a ani po tom netúžim, ale už mi prídeš ako cudzopasník, ktorý vždy iba štípe a cicia krv a nie a nie sa ho zbaviť :)

so skuousenost

Veru, Barbinka, nic uz nebude ako predtym. Moja zlata, aj keby si im dala presny popis, co maju teraz robit, aj tak by to nepomohlo. Prajem im, aby sa na to snazili co najskor zabudnut a ist dalej. Ak sa maju skutocne radi a ostanu spolu, urobit z tohto uplne tabu.

buduci golem

moja skusenost mi hovori:
mlade zeny (pod 30 ) skoro vzdy zastavaju nazor, ze ony by nikdy nepodviedli a ani by neveru neodpustili
starsie zeny uz vacsinou ruzove okuliare nemavaju, zivot ich naucil, ze clovek nemoze zarucit ani sam za seba.
casto mi to pride tak, ze ked niekto tvrdi, ze on by nikdy nepodviedol, ze iba presviedca sam seba, lebo citi akesi nutkanie.

malinovka

ja zase branim podvadzajucu zenu, ktora si vsak svoj omyl priznala a velmi ho lutuje. To vies, clovek je tvor omylny, teda kazdi robi chyby.

barbinka

malinovka: tak ja mám isté hodnoty a nedokázala by som také niečo urobiť, ale nepoviem, že nikdy sa mi to nestane. ja som vravela len zo svojej minulosti.
ale celý tento svet je skazený. však bránim tu nepodvadzajúce ženy a všetci sa do mňa pustia. nerozumiem tomu. asi pre nich je to prirodzené podvádzať.

so skuousenost

Tak, veru, vsetci mate svoju pravdu, ale najviac sa mi paci vyjadrenie, ...kto vravi nikdy, tomu sa to stane... Alebo, prve lasky nepreziju, ci ako, a ak sa aj zoberu, tak sa rozvedu, az na vynimky. No ja som so svojim muzom 26 rokov, predtym sme spolu 2 roky chodili,zobrali sme sa mali sme dve deti, po piatich rokoch manzelstva, kratko predtym som povedala, ze ja by so to nikdy neurobila, sme sa navzajom popodvadzali, zaujimave bolo, ze ja som to povedala a bola som pre celu rodinu k... a ked sa to prevalilo o nom, tak tomu nik nechcel verit, skratka zle obdobie. Dodnes sme spolu, ale roky nas to prenasledovalo. Ked dnes citam o tom ci sa priznat, alebo nie, tak jednoznacne nie, ale vtedy som bola tiez taka naivna, ako mnohe z vas a priznala som to.
Tak vazeni. forum je o tom, ako tu uz niekto pisal, ze mozes slobodne vjadrit svoj nazor. Kto sa chce radit na fore, mal by ratat s tym, ze sa dozvie aj nieco ine, nie len to, co by sa mu hocilo, alebo by chcel pocut. Zivot je taky, nik nie je dokonaly, ludia robia chyby, miluju sa a nenavidia, odpustaju si, alebo aj nie. Kto pochopi, ze nie je len cierna a biela, ale cele spektrum farieb, ten ma po starostiach.

barbinka

kolkanka: zrejme si potrebuje to, čo sa stalo urovnať v hlave.
inak nebojíš, že teraz aj keby ti odpustil a chcel by s tebou pokračovať, že to už nebude tak ako predtým? že ten vzťah bude naštrbený? že ti už nebude dôverovať?

malinovka

tak sa ospravedlnujem Barbinka, ale z tvojho prispevku som si domyslela, ze by si nikdy nepodviedla, nikdy by si take svinstvo, ako pises, nespravila.
Kolkanka, daj mu cas, nech mu to vsetko prejde hlavou

3nt

z jednej strany to chapem a zdruhej nie.je pravda ze ste boli spolu od 16-tich a za 6 rokov sa vela zmenilo.dospeli ste a podobne.ale nerozumiem a nikdy nebudem rozumiet tomu (a to nehovorim iba o tebe) preco mam skusat nieco ine ked mi je dobre a som spokojna.asi by som mala zo seba pocit ze mam na lepsie a momentalny vztah je len nejaka zastavka.