Toto som teda naozaj nechcela... :(

Príspevok v téme: Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka

Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(

igua_

nechapem, ako je mozne niekoho milovat a zaroven mu klamat. ved to sa neda. a neda sa na take veci ani zabudnut. to sa prieci svedomiu kazdeho cestneho cloveka. ja ked si to len predstavim, hned mi je zle...fakt, normalne navracanie. a na to som prisla casom. predtym som mala takisto nazor, ze lepsie je zatlkat...ale teraz uz viem, ze je to fakt nizke, dehonestujuce, proste hnusne. ako sa vobec niekto taky moze pozriet tomu druhemu do oci?! ved to sa neda! z toho druheho to robi nevedomeho blbca..
dokazala by som klamat hocikoho na svete, ale nie mojho najmilovanejsieho cloveka...

hmm..

nemyslim, ze je to vymyslene, je mi to luto Kolkanka
prestante si z nej robit srandu, akurat potrebuje vase posmesky!.. spravila hlupost a v panike ju napadla tato moznost

malinovka

kolkanka, pochopila som, ze tvoj priatel toho chalana pozna, tak podla mna bolo lepsie, ze si mu to povedala, co keby sa to dozvedel od neho?

hmm...

Kolkanka, bola to velka hlupost, co si urobila, ale este vacsia, ze si to povedala. Viem, si velmi uprimne dievca, a verim ti na 100%, urcite to myslis vazne a uprimne, ze by si to uz nikdy neurobila, ale uprimnost za kazdu cenu - je niekedy na skodu, k tomu nazoru prides s vekom.
Tie "uprimne" ma mozno odsudia za taky nazor, ale keby si to nechala pre seba, vytrapila by sa sama, odtrestala by sa svojim svedomim, vedela by, ze uz by nikdy nieco take nespravila, casom by na to zabudla, viacej by si vazila a milovala toho svojho
a vztah mohol fungovat dalej.. teraz neviem, ci sa dokaze jej priatel s tym vysporiadat, aj ked ju velmi miluje, mozno odpusti, ale nezabudne.. ta strbina vo vztahu bude a ked nahodou zostanu spolu, pri kazdej prilezitosti, ked nastanu nezhody v zivote, bude to mat vykricane

kolkanka

igua, mozno keby mi poradne vynadal by bolo lepsie, taketo ticho je neznesitelne :( tak by som chcela aspon jednu sms od neho :(
malinovka dakujem, ze si na mojej strane ale tiez si myslim, ze mi to patri, nic ine si nezasluzim :(

malinovka

mozno to myslela dobre, ved je vyorana z toho vsetkeho. Aj ja by som to urcite riesila osobnym kontaktom, no v tej chvili jej napadlo toto forum, mozno cakala aj podporu. No som zvedava ako to vsetko dopadne