Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
No, tipujem ze este predychava, a ze este dlho bude ... ale asi neodpusti, aspon podla jeho reakcie.
ahoj sissa, vazne si myslis ze neurobila nic zle? Ja si myslim presny opak. Viem, ze ani v jednom vztahu nie je kazdy den ruzovy ale ani tak by clovek nemal hned hladat utechu niekde inde. To potom ten vztah moc zmysel nema.....
Nemyslite si ze je fer povedat priatelovi pravdu? Net nebol zrovna stastnou volbou, no co uz. Uribila riadnu blbost ale to mala rozmyslat pred tym, a nie potom,ci mu to vobec povie. Ak jej to hoci aj odpusti, tak uz ten vztah nikdy nebude to co byval. Ale aj tak drzim palce nech to dobre dopadne.....
tak co? ako si na tom? ozval sa?
nooo... k tomuto ti poviem iba jedno. ak to bolo len tak zo zvedavosti, pokús sa na to zabudnúť a svojmu priateľovi to nikdy nehovor. urobila si blbosť, mrzí ťa to...život ide ďalej...Lúbiš ho, on teba a ver mi, ak mu to povieš, prestane ti dôverovať :) PROSTE NA TO ZABUDNI!
VEĽA ŽIEN SA PÝTA NA FÓRUME O ZDRAVÍ,
ČI SA PO NEVERE, ICH VZŤAH EŠTE NAPRAVÍ.
AK SVOJHO PRIATEĽA VEĽMI MILUJETE,
DÚFAM, ŽE MU O NEVERE NIKDY NEPOVIETE.
-
NA TÚTO OTÁZKU ŤAŽKÁ JE ODPOVEĎ,
NEPOMôŽE ANI ÍSŤ KA FARÁROVI NA SPOVEĎ.
MOJA RADA ZNIE: ZABUDNI NA NEVERU,
SKÚS SI OPäŤ ZÍSKAŤ PRIATEĽOVU DôVERU.
-
ŽELÁM TI, ABY SI TERAZ LEN DO BUDÚCNA HĽADELA,
VEĎ V ŽIVOTE ŤA ČAKÁ TOHO EŠTE TAK VEĽA.
NECH MILUJÚCU OSOBU MÁŠ VŽDY VEDĽA SEBA,
TAKÚ ČO BUDE ĽÚBIŤ NAVŽDY LEN TEBA.
Ahoj, podla mna si neurobila nic zle, ja som spravila presne to iste... Vyskusala som ineho a zistila som ze bez lasky to nje je ono...ja som to priatelovi povedala,lebo on ma absolutne neziarlivu a racionalnu povahu, dokonca ho lubim este viac, lebo viem ze pre mna je najlepsi. Ak to s takymto nadhladom dokaze zobrat aj on, tak potom mu to povedz, nepoznam ani jedneho z vas. A v tvojej situacii bolo vela zien aj muzov z mojho okolia a dokazali to podla okolnosti vyriesit, no hlavne musis zacat riesit ty seba. Ked sa trapis kvoli tomu tak si odpovedaj na jednoduche otazky...PRECO SA TRAPIM? ZMENIL SA NEJAKO TVOJ VZTAH K PRIATELOVI? (pisala si ze ho stale lubis, cize usudzujem ze nie...) Ak s takymto zazitkom nevies zit, tak ho nabuduce nevyhladavaj, no ja si myslim ze tato skusenost je ti prospesna, lebo tak ako ja vies na com si :))
aha...tak az teraz som si precitala celu diskusiu... ako tak byt na jeho mieste tak sa asi velmi naseriem..neviem teda co by som robila ale urcite by som to s nim uz neriesila cez net...
nehovor mu to! ak ho lubis, potrap sa s tym sama.mozes to potom velmi olutovat. ber to ako chybu z ktorej si sa poucila, zivot ide dalej a chces ho predsa stravit s tym koho milujes,vsak?
iqua, mas pravdu, ked uprimne milujem, nemalo by sa stat ani take nieco, ze podvediem, nie este ze ma klamat milovanemu cloveku, ale vidis, clovek je omylny, chybujuci-niekedy je to z naivity, hluposti, neskusenosti, odvety, zvedavosti alebo co ja viem z coho...clovek si dakedy tak sprosto dobabre zivot... a ako teraz dalej? Olutuje to a teraz dilema, bud sa bude trapit sama vo vnutri a "zachrani" vztah, alebo povie a rozbije vsetko, zatiahne do toho trapenia este milovanu osobu
Lenze, ked je ta chybujuca osoba ako Kolkanka, uprimna, ze sa nevie vysporiadat s takym dacim sama so sebou, tak ten vztah by sa asi nezachranil ani tym, ze by mlcala, pretoze sa mu nevedela pozrit do oci a vyhybala sa mu..takze vztah je naruseny aj tak